fbpx

PUCA VISOKO: Kija Kockar priželjkuje duet sa Cecom!

Stjuardesa, koja je posle rijalitija odličila da postane pevačica i več ima dosta nastupa, smatra da bi je zajednička pesma sa Cecom probila i van granica Srbije.

- Mnogi sanjaju da snime duet sa Cecom, pa tako i ja. Počinjem da gradim karijeru kao pevačica i duet sa jednom od najvećih zvezda na Balkanu bi mi baš dobro došao. Nadam se da će mi se ta želja ostvariti - rekla je Kija i dodala da se lepo slaže sa Ražnatovićevom, i da se sa njom čula neposredno posle izlaska iz "Zadruge".

- Tokom našeg razgovora pružila mi je podršku, rekla mi je da se držim i da će sve ovo proći. Ona me je i javno podržala kada mi je poklonila haljinu. Ostatak našeg ćaskanja ne bih otkrivala - tajnovita je Kockareva.

Ceca je tokom rijalitija navijala za Kiju.

- Moj favorit je svakako Kija. Lepa je, obrazovana, inteligentna devojka - izjavila je nedavno pevačica koja nije želela da komentariše ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna:

- Niko ne hoda u njihovim cipelama da bi mogao da im sudi. Prosto, oni su tako odabrali i smatram da drugi ljudi ne bi trebalo da se mešaju u njihove odluke.

Izvor: Alo.rs/Hit Informer
Foto: kija_kockar_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.