Đokoviću dva seta bila teška

BEOGRAD/PARIZ, 28. maja 2010. (Beta) - Teniser iz Srbije Novak Đoković rekao je da su dva seta protiv Keija Nišikorija bila teška i da se nije lako plasirao u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske.

"Drugi i treći set su bili teški. Prvi sam dobio bez problema, a drugi i treći su trajali po sat vremena. Ne mogu da kažem da sam se lako plasirao u treće kolo, jer sam morao mnogo puta da spasavam brejkove", rekao je Đoković novinarima posle meča u Parizu.

Treći teniser sveta pobedio je Nišikorija sa 6:1, 6:4, 6:4.

Đoković je rekao da i dalje ima problema sa alergijom i da nije fizički potpuno spreman, ali i da će se boriti sa tim problemom.

"To je deo mene, deo moje genetike i moraću bolje da se spremim za sledeću godinu. Alergijska reakcija je vrlo snažna ove godine. Stvarno je nisam očekivao. Ali, siguran sam da će sledeće godine biti bolje. Već jeste, nije tako jaka kao pre dva meseca", rekao je rođeni Beograđanin.

Veći deo razgovora sa novinarima protekao je, međutim, u priči o stvarima koje nemaju veze sa tenisom, pošto je izveštače zanimalo koliko često Đoković daje opremu na pranje, ali i komentar na šaljivi spot koji je srpski reprezentativac snimio.

Đoković i reprezentativni drug Viktor Troicki snimili su šaljivi spot u kome imitiraju pevačicu Šakiru i Rafaela Nadala u zajedničkom nastupu.

Đoković je "glumio" Šakiru, a Troicki Nadala. Njih dvojica su u jednoj prostoriji, sa perikama na glavama.

"O, Bože. Video sam snimak, brat mi ga je poslao. Video sam to pre meča i malo me je spot opustio. Znate, bio sam nervozan pre meča, tako da sam se neverovatno smejao dva minuta. Šta smo to uradili? Ludo je, jednostavno. Nekad nisam svestan šta radim", rekao je Đoković.

Treći teniser sveta nastavio je onda u šaljivom tonu.

"Moraćete da pitate i Troickog, mog partnera u tom spotu. Vrlo smo ponosni. Nisam još pričao sa Nadalom i ne znam šta misli o tome. Mislim da bi bio ponosan mojim izvođenjem Šakire. Stvarno sam uložio mnogo energije i napora u to. Hteo sam da impresioniram svog partnera koji je sedeo na stolici i svirao malu gitaru. 'Mešao' sam svim što imam. Bilo je zabavno", rekao je Đoković.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.