ČEKALA SAM DA MI DOĐE S UNUČETOM! Slobina majka priča o Kiji: Samoživa je, odvojila ga je od svih nas! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar, pobednica rijaliti šoua Zadruga, koju je suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani, otkrila je da su je reči svekrve Draginje najviše pogodile, a sada se na Jutjubu pojavio snimak u kojem Radanovićka govori o svojoj snajki.

- Nikad ništa protiv ove nisam rekla. Da sam po reči rekla. Ja sam na decu osetljiva, ja ćerku nemam. Podigla sam je tu, nisam je odvajala od svog deteta. Da ona odvoji njega od svih nas. Ona je valjda navikla da bude samoživa. Nema nikoga. Ne treba ona meni da dođe i da kuva i da pere, nego da se nadaš da ti danas-sutra dođe unuče. Da ti sin dođe sat vremena da posedi - pričala je Draginja šta stvarno misli o Kiji.

Međutim, Kija je čula da je Slobina mama govorila drugačije.

- Slobin brat od ujaka rekao je da sam ja "obična stjuardesa", njegov otac je rekao kako sam izbačena iz avio-kompanije jar sam varala Slobodana sa pilotom. To je veoma ružno, mogu da ih dobijem na sudu. Nisam tužila njegovu majku, već sam joj poslala opomenu. Ona je rekla da sam ja kopile. To mi je bilo bolno i gnusno - izjavila je Kija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još