Sedam timova ulazi u Delta Biznis Inkubator

Od 163 prijave, 27 timova pozvano je da svoju ideju odbrani pred komisijom koja je izabrala da u Inkubator uđu:

  • BNS ENERGY, Beograd
  • CALLISTA FINE FOOD, Beograd
  • DEVANA AERO, Beograd
  • FRIGO GEL, Čačak
  • HOTEO, Beograd
  • UDRUŽENJE ZA LOKALNI RAZVOJ KAMENICA, Niš
  • SMART WATERING SOLUTIONS, Novi Sad

Tokom tri meseca trajanja ovog biznis inkubatora, svi timovi će jednom nedeljno imati sastanke sa mentorom, biznis konsultantom i prisustvovati edukaciji na različite biznis teme (PR, marketing, finansije, prodaja...). Radiće i na zadacima koji će im pomoći da razviju svoj startap. Osim toga, svaki tim će dodatno dobiti ono što im je potrebno za razvoj svog startapa, od konkretnih kontakata i sastanaka sa relevantnim ljudima do mogućnosti da svoj proizvod ili uslugu testiraju na našem imanju, u hotelu, fabrici.

- Da biste napredovali morate stalno da inovirate i razvijate nove programe, projekte, proizvode. Za realizaciju ovog programa uključili smo ceo menadžment svih Deltinih članica. Dvadeset i jedan mentor iz kompanije biće na raspolaganju timovima u inkubatoru. Nadamo se da će Delta jednog dana moći da se pohvali kako je pomogla razvoj svetski poznatog proizvoda ili usluge - objašnjava Monika Pejčić, menadžer programa Delta Biznis Inkubator.

Komisija koja je birala timove koji će ući u Delta Biznis Inkubator bila je sastavljena od 13 zaposlenih Delta Holdinga i 15 istaknutih ljudi iz drugih kompanija, banaka, revizorskih kuća, medija i sa fakulteta. Na taj način objektivnije je procenjen potencijal prijavljenih timova i ideja.

Nakon tri meseca trajanja Inkubatora, timovi će imati mogućnost da predstave svoj biznis plan i traže investiciju Delta Holdingu za dalji razvoj svog startapa.

Foto: Promo

 

Pogledajte još