ONI SE BAVE SFINGERAJEM: Miki Đuričić žestoko zaratio sa Kijom i Slobom!

Đuričić je otkrio šta će dalje biti sa njegovom muzičkom karijerom.

- Ma kakva muzika. Ja ću se baviti prodavanjem magle, kao i većina ljudi koja se pojavljuje na televiziji. Imam neke planove koji su vezani za selo i za poljoprivredu, nešto ću raditi i u medijima. Ne možete od mene da očekujete baš svašta, ali ja ću pokušati kroz taj svoj humor da kažem šta zaista mislim, bez dlake na jeziku.

Za razliku od Mikija, njegova nekadašnja partnerka Nadežda snimila je pesmu „Budala”, koju je posvetila učešću u „Zadruzi“.

- Što se tiče Nadeždine pesme, ja bih voleo da i njena bude hit. Želim joj sve najbolje i mnogo sreće u karijeri. Ostali smo u prijateljskim odnosma, ja sam se pomirio sam svojom bivšom devojkom. Mislim da i ona ima nekog, ali ostali smo u dobim odnosima, nije bilo nikakvih teških reči, svako je otišao na svoju stranu i ja joj želim mnogo sreće u karijeri i životu.

To znači da nema ni govora o pomirenju?

- Ne razmišljamo o pomirenju, veridba je bila tu zbog koša, malo smo se šalili, nije bila prava veridba. U spoljnom svetu je to sasvim drugačije. Shvatili smo da bismo teško funkcionisali zajedno - kaže Miki.

Miki Đuričić o pobednici Kristini Kiji Kockar apsolutno više ne želi da govori.

- Ne bih više o toj osobi pričao - kaže Miki.

Na pitanje o trenutno najpopularnijem razvodu u zemlji, kaže:

- Sme li da se psuje? Zabole me ku.ac za Slobu i Kiju, taj sfingeraj više. Ja o njihovom braku nisam razmišljao, a kamoli o razvodu. Umesto da se cela nacija bavi time šta imaju za ručak i ostalo, oni se bave sfingerajem. Vidiš da narod nije normalan. Ja bih jedan kanader svaki dan napunio fekalijama i svaki dan u određeno vreme da leti iznad i zasipa nas go*nima. To je realnost.

Izvor: Kurir.rs
Foto: AmiG šou-Printscreen/Youtube

Pogledajte još