fbpx

DJ AM Hi i trening sa Tajsom danas na Štrand Summer Festu

Sve do 21. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

U petak, 13. jula od 14h muziku bira DJ AM Hi.

Od 16h, pozivamo vas na još jedan besplatan BodyPump trening sa Markom Tajsom iz Trening centra Tajs.

BodyPump je namenjen svima koji žele oblikovane i jake mišiće, i to brzo. Koristeći mala i umerena opterećenja uz veliki broj ponavljanja, telo dobija kompletan trening. Sagori se oko 430 kalorija. Na samom treningu, instruktor vas vodi kroz kombinacije pokreta koje naučno dokazano daju rezultate, ohrabrujući vad da uz moćnu muziku uradite više ponavljanja nego što možete trenirajući sami.

Uz takvu podršku, uspećete da date sve od sebe, a trening ćete završiti motivisani i sa željom da se ponovo vratite na BodyPump.

Trening centar Tajs podeliće i besplatne članarine onima koji nikada do sada nisu vežbali u ovom trening centru.

Očekujemo vas!

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, Fuzetea, Di Luna Sangrie.

Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.