NAKON ŠTO JE ANABELA ZAPRETILA: Jutjuber koji je upao u Lunin butik se javno obratio Đoganijevima!

Anabela i Luna odmah su najavile tužbu protiv pomenutih momaka, međutim ubrzo se ispostavilo da je reč o blogeru i jutjuberu Petru Ivanoviću, koji se oglasio putem video klipa i objasnio da je u pitanju bila samo šala.

Kako je naveo, on često snima takozvane "prenkove" - kratke i smešne klipove koji imaju za cilj da zabave i nasmeju njegove pratioce, pa je tako došao na ideju da se našali i sa Lunom.

On je nakon ovog incidenta snimio video u kome je detaljno objasnio o čemu je reč i obratio se Luni i njenoj majci Anabeli.

- Želim da kažem da je ovo zabavno-humorističnog karaktera i nema potrebe da se bilo ko ljuti zbog ovoga. Prenkove svi snimaju svuda u svetu, tako da smatram da Srbija nije u 19. veku, tako da neće biti glupih komentara za nešto ovakvo. Želim da kažem da nema potrebe da se bilo ko ljuti zbog ovoga, jer ovo je jedna šala. Da to nije Luna, bila bi druga, treća ili peta poznata osoba koja je otvorila butik. Mislim da svi uveliko znate da ja porodicu Đogani obožavam i nema potrebe da se širi mržnja, jer, kao što naša Anabelči kaže: Ljubav za ljubav. Nadam se da se Lunči neće ljutiti zbog ovoga i da će mi oprostiti, jer ja ipak imam samo 21 godinu. Želim da se izvinim i radnici u butiku, ako neko doživi neku neprijatnu situaciju, ja se javno izvinjavam - rekao je Petar.

Izvor: Blic.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još