MILICA MILIVOJEVIĆ PONELA LASKAVU TITULU: Održan izbor za Miss Vrnjačke Banje

Pobednica ovog takmičenja direktno se plasirala u finale izbora Miss Srbije 2018 i dobila stipendiju PMC - Fakulteta za projektni menadžment.

Izbor za Miss Vrnjačke Banje održan je 15. jula, odmah nakon otvaranja internacionalnog karnevala od strane predsednika opštine i turističke organizacije.

Ono što ovaj izbor izdvaja od drugih jeste ogromna posećenost velikog broja domaćih, ali i stranih gostiju.

Žiri je birao Miss Vrnjačke Banje, Miss turizma, zaštitno lice Vrnjačke Banje, pratilje i Miss fotogeničnosti i šarma.

U muzičkom delu programa aplauze mnogobrojnih gostiju pokupili su Mikan Kozomora, Jasna Đokić, Katarina Bogićević i Milica Ćirić, pobednice manifestacije "Srbija u ritmu Evrope", Vesna Dimic - Ilić, Maja Marinković i Jellena koja je vodila program a na kraju zajedno sa devojkama otpevala obradu poznatog hita "Počnimo ljubav iz početka".

Po odluci stručnog žirija titulu Miss Vrnjačke Banje ponela je Milica Milivojević, studentkinja Poljoprivrednog fakulteta, koja se dugo bavi manekenstvom.

Za zaštitno lice Vrnjačke Banje i Miss Turizma izabrana je Dijana Petrašinović, Prva pratilja je Maja Milovanović, a dve titule ponela je i druga pratilja i Miss fotogeničnosti Tamara Korać, dok je za Miss šarma izabrana Sandra Mihailović.

Devojke su nosile modele dizajnerke Nataše Zupac i obuću Deichmann, dok je za šminku bila zadužena Purity akademija. Tehnička podrška bila je agencija Watchout Security.

Izvor: Miss Yu/Promo
Foto: Zoran Stamenković/Promo

Pogledajte još