ŽELI JOŠ JEDNO DETE: Goca Tržan počela sa pripremama za vantelesnu oplodnju!

Goca Tržan već nekoliko godina pokušava da svoju ljubav sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem kruniše detetom. Međutim, imala je poteškoća da zatrudni prirodnim putem pa je odlučila da uđe u proces vantelesne oplodnje.

- Počela sam sa pripremama. Za sada su to samo pregledi, davanje krvi i razne analize koje zahtevaju dosta vremena - kaže Goca.

Bez obzira na to što je kroz sličan proces prolazila nekoliko puta, ona kaže da nije pomišljala da usvoji dete umesto da ga rodi, ali ni o tome da odustane od borbe za potomstvo.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

- Nisam ja osoba koja baš tako lako odustaje. Izuzetno poštujem ljude koji se odluče na usvajanje, ali ja sam se jednom ostvarila u ulozi majke, a ako uspemo i drugi put - to će biti čist dar od Boga - kroz osmeh kaže Goca, koja u ovoj borbi ima veliku podršku supruga Raše, ćerke Lene, svoje i suprugove porodice.

- Sama činjenica da verujem da mogu još jednom da ostanem u drugom stanju je religija za sebe. Bog je svuda i pomoći će nam ako verujemo. Ne moram da odlazim u crkvu da bi mi Bog pomogao - poručuje pevačica, koja je nedavno bila na odmoru u Grčkoj, a sada se iznova vraća pregledima kako bi telo pripremila za sve ono što je čeka tokom procesa vantelesne oplodnje.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

Goca svoja razmišljanja i savete deli sa pratiocima na društvenim mrežama jer je mnoge devojke i žene pitaju na koji način se priprema, gde obavlja preglede i kako psihički podnosi sve to. Zato ona otkriva šta poručuje svim ženama koje vode istu borbu za potomstvo.

- Budite pozitivne, radujte se životu i ne očajavajte - kaže Tržanova, koja smatra da je najgore kada žena izgubi veru da će postati majka i kada neuspele trudnoće ili pokušaje da zatrudni doživljava traumatično.

Izvor: Kurir.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.