Dečija radionica, razgovor sa astrološkinjom, radionica Integra Life Club i zumba party danas na Ada Summer Festu

Juče smo organizovali razne aktivnosti za najmlađe: crtanje, lopta, frizbi, lastiš, plastelin, poligon sa preprekama. Najmlađi su uživali u hladu Ade Ciganlije, iz tog razloga se družimo i danas.

Svi zainteresovani su mogli da učestvuju u radionici life coachinga - Metaforičke asocijativne karte (skr.MAK) u psihoterapiji i life coaching-u. Metaforičke asocijativne karte su autorska tehnika Konstantina Davlatova, jednog od 10 najtraženijih psihologa u Rusiji trenutno. MAK pomažu da osvestimo i setimo se trenutaka u kojima smo doživeli neke veće ili manje traume (situacije u kojima se nismo bas najbolje snasli). Cilj je da se oslobodimo trauma iz prošlosti koje nam smetaju da se maksimalno razvijamo i dostignemo stanja sreće i zadovoljstva sopstvenim životom.

Zatim smo đuskali na Ada Summer Fest Salsa Party u organizaciji plesnog udruženja LATINA BLANCA koje se bavi edukacijom, treniranjem, promovisanjem, afirmacijom i javnim prezentovanjem afrokubanskih, latinoameričkih, modernih, standardnih i srpskih tradicionalnih igara i plesova. Sjajna žurka i energija vladala je juče na Ada Summer Festu.

Danas od 16h organizujemo dečiju kreativnu radionicu Maje Subotić (od krpica odeće najmlađi će praviti kreativne stvari)

Takođe od 16h, roditelji mogu da razgovaraju sa Jovanom Milekić, astrologom.

Od 17h radionica sa Jelenom Ignjatov, Integra Life Club. Jelena Ignjatov - licencirani trener i instruktor snowboard-a, koordinator u aktivnostima Komisije "Žene i sport" Olimpijskog komiteta Srbije, Aktivni takmičar (Europa cup, World cup, na proširenom spisku za Zimske Olimpijske igre 2018.), Član snowboard team-a Srbije, Majstorsko zvanje u karateu (I dan, crni pojas), Folklor, salsa, akrobatika, gimnastika, atletika, fudbal. Poslovica "U zdravom telu zdrav duh" najbolje objašnjava zašto nam je fizička aktivnost važna i šta nam sve omogućava. Aktiviranjem naših mišića otvaramo "ventile stresa", zahvaljujući vežbama, igricama i istezanju. Trening se sastoji od zagrevanja, glavnog dela (poligon) i istezanja, jedini rekvizit koji se koristi ste vi i vaše telo.

18h besplatni čas zumbe u organizaciji plesnog udruženja LATINA BLANCA.

Čekamo vas kod Ada Summer Fest slova od peska.

Sve informacije o festivalu i programu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.color.rs/adasummerfest i FB stranici - Ada Summer Fest

„Ada Summer Fest” organizuju kompanije „Color Media Communications” i „Ninamedia”.

Autor: Nadlanu

Pogledajte još