TOP TRIKOVI ZA PUNIJE DAME: Sakrijte sve što želite i na plaži izgledajte zanosno

Ipak, ne treba da očajavate - postoji nekoliko trikova da i na plaži sakrijete ono što ne želite da se vidi i vizuelno za čas "oslabite" nekoliko kilograma!

1. Pravi izbor kupaćeg kostima

Punije žene po pravilu izgledaju lepše u jednodelnom kostimu. Ako baš želite dvodelni, odaberite bikini čiji donji deo ima dubok struk. Za dame sa velikim grudima je najvažnije da gornji deo dobro drži, dok dame sa velikom zadnjicom treba da izbegavaju bikini sa tankim vezivanjem.

2. Sunčajte se ili koristite proizvode za samopotamnjivanje

Preplanule noge izgledaju mnogo privlačnije i mršavije! Sunčajte se (uz obavezan zaštitni faktor!) ili koristite kreme za samopotamnjivanje.

3. Odeća u skladu s figurom

Kakve god da ste građe, nikada ne treba da nosite odeću koja vam je velika ili mala. Jedini efekat koji njom možete da postignete jeste da izgledate niže! Nosite haljine sa visokim strukom, a noge pokažite onoliko koliko vam je prijatno da nosite!

4. Fokus na struk

Isticanje struka pomaže da se stvori izluzija figure peščanog sata, najženstvenije ženske siluete, a na ovaj način možete i da sakrijete nekoliko kilograma. Sledeći put kad odete u kupovinu, odaberite haljinu koja ističe najlepši deo vašeg struka ili, jednostavno, haljine koje već imate ukrasite kaišem na pravom mestu.

5. Izbor hrane

Izbegavajte namirnice koje vas nadimaju, poput pasulja, belog luka, brokolija, kupusa... Nadut stomak odaje utisak viška kilograma.

6. Steznik ispod odeće

Ako baš želite da nosite neki komad odeće, a on ističe vaše problematično mesto, pokušajte sa steznikom ispod odeće. Najbolji su oni koji sežu od kolena do ispod grudi i imaju bretele - oni ne spadaju i drže sve na svom mestu, a moderni modeli mogu da vam podignu zadnjicu, oblikuju noge...

7. Ne zaboravite štikle

U pravim štiklama, noge izgledaju duže i tanje. Najbolji efekat daju špic cipele - u njima vam celo telo izgleda lepše i gracioznije!

8. Pravilno držanje

Stajanje i sedenje ispravljenih leđa pravi veliku razliku u odnosu na pogrbljen stav! Stomak će vam izgledati ravnije, izgledaćete privlačnije i nekoliko kilograma mršavije! Da ne govorimo o efektu na zdravlje!

9. Savršene letnje fotografije

Da biste na fotografiji sakrili sve što želite, nikako se ne slikajte odozdo. Najmršavije ćete izgledati na fotografijama iz ptičje perspektive, a ako se slikate "ravno", obavezno se blago okrenite u stanu i jednu nogu izbacite napred - tako će se dobiti iluzija mršavijeg tela.

Izvor: Stil
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.