KIJA KOCKAR IMA JASNU VIZIJU BUDUĆNOSTI: Bila bih odlična ministarka turizma

Svojom harizmom, ponašanjem, ali i okolnostima koje su je zadesile u rijalitiju kada ju je suprug Slobodan Radanović prevario sa blogerkom Lunom Đogani, Kristina Kockar privukla je pažnju javnosti. Pre dva dana, nakon mesec dana ubeđivanja, papire za razvod potpisao je Sloba, a ona otkriva da je vreme za nove početke i da bi bila odlična ministarka turizma, te da joj je to želja iz detinjstva.

- To je moja prva ljubav, da vodim resor turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva. Volela bih da se okušam u tome. Smatram da bih bila mnogo dobra, ali isto tako mislim da ne bih dugo živela jer bih se zamerila mnogima - kaže za “Blic” Kristina Kockar i objašnjava zašto bi bilo problem da dobije ovakvu funkciju.

- Imam previše fotografija gde sam na stolovima i to ne bi moglo da se zataška. Postoje fotografije gde igram po klubovima. Zato ne bih ulazila u politiku. Želim sve najbolje Srbiji i volela bih da imam neki uticaj u tome. Ako ne direktno, onda bih se potrudila da na neki drugi način pomognem svom narodu - priznaje Kristina.

Sudeći po svemu, Kija će o politici i dalje moći samo da sanja, a trenutno se posvetila pevačkoj karijeri. Snimila je pesmu sa članicama grupe “Ministarke”, a nedavno su snimile i spot. Kija je otkrila utiske sa snimanja.

- Nemam tremu. Zabavljam se i to mi je najbitnije. Svi su pozitivni oko mene, a kada je tako onda sam i ja srećna - kaže pobednica “Zadruge” i otkriva da je pesma urbana, vesela i pozitivna.

- Nisam išla na časove pevanja. Ja sam vanserijski talenat. Ima još vremena za časove. Trudim se da idem ka boljem. Biće sve to okej. Sa “Ministarkama” imam mini turneju - kaže Kija, a o svojoj rivalki Luni Đogani nije želela previše da priča:

- Česitam joj otvaranje butika i želim joj sve najlepše u daljem radu.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/kija.kockar.rules

Pogledajte još