Premijera Šišanja 6. oktobra u Sava centru

BEOGRAD, 31. maja 2010. (Beta) - Film "Šišanje" Stevana Filipovića, čija je radnja smeštena u svet skinheda i navijačkih grupa, biće premijerno prikazan 6. oktobra u Sava centru, nakon višegodišnjeg, etapnog snimanja.

Filipović, čiji je prvi film bio "Šejtanov ratnik" (2006), rekao je u ponedeljak agenciji Beta da je snimanje počelo u novembru 2007. godine i da se tokom sledeće dve godine odvijalo kroz pet velikih i nekoliko manjih faza, uglavnom zbog nedostatka finansija.

Prema njegovim rečima, snimalo se po etapama i zbog drugih obaveza glumaca, ali i zbog potrebe da se neki od njih ošišaju za film do glave. Postprodukcija je u toku, a od važnijih poslova ostalo je da se pridoda muzika, koju komponuje Amerikanac Rajan Lič (Ryan Leać).

"Šišanje" je, kao i "Šejtanovog ratnika" producirala firma "Hipnopolis", a njegov bioskopski distributer biće "Tak". Uloge tumače Nikola Rakočević, Viktor Savić, Bojana Novaković,Nikola Kojo, Nataša Šolak, Predrag Ejdus, Vujadin Milošević, Milan Mihailović i drugi.

Pogledajte još