LJUBAV CVETA: Sandra Afrika se seli kod Vladimira Volkova na Kipar!

Pevačica se posle letnje turneje seli na Kipar kod svog dečka Vladimira Volkova, koji je potpisao dvogodišnji ugovor za fudbalski klub "Ermis" iz Larnake.

Pošto joj je celo leto radno, ona će početkom septembra spakovati kofere i na ostrvu započeti zajednički život s fudbalerom, ali će za potrebe posla često dolaziti u Srbiju da ne bi zapostavila svoju muzičku karijeru.

- Sandri je teško pala Vovina selidba, ali nijednog trenutka se nije bunila kada joj je nedavno saopštio da napušta Srbiju. Svesna je da je dobio dobru ponudu koja se ne odbija i spremna je da se žrtvuje zbog njega. Maksimalno ga je podržala u tome. Ona će zasad svoje slobodne dane koristiti samo za posetu, ali od jeseni će sve to biti već druga priča. Međutim, ona neće dozvoliti da joj posao trpi zbog ljubavi, pa će biti prinuđena da stalno dolazi zbog snimanja emisija i nastupa - otkriva dobro obavešten izvor.

Bivši fudbaler Partizana živeo je dve nedelje u hotelu na Kipru dok nije našao komforan stan, u koji će se uskoro useliti Afrika.

- Vova se konačno skućio tamo i tek sada može reći da uživa. Dobro se uklopio s timom u klubu i brzo je stekao društvo. Sada samo čeka Sandru. Oni inače odlično funkcionišu iako su daleko jedno od drugog. Po ceo dan se čuju telefonom i preko Skajpa i potpuno imaju poverenja jedno u drugo. To dokazuje i njegov gest - dao joj je ključeve svog stana u Budvi, u kojem se ona trenutno nalazi jer dosta tezgari po Crnogorskom primorju - kaže izvor.

Podsetimo, pevačica i fudbaler u vezi su dve godine. Oni su manje od godinu dana uspešno krili svoj ljubavni odnos od javnosti, sve dok ih mediji nisu uhvatili zajedno. Iako su veoma srećni u vezi, oboje izbegavaju da u javnosti pričaju na tu temu, jer žele da sačuvaju privatnost.

Foto: vovavolkov3/Instagram-PrintScreen

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandraafrika/vovavolkov3/Instagram-PrintScreen

Pogledajte još