NADEŽDA JE IMALA SEKS S MIKIJEM U KOKOŠINJCU: Imam puno udvarača posle "Zadruge", traže mi da ponovimo istu akciju!

Nadežda Biljić je pažnju javnosti privukla kada se u direktnom prenosu rijalitija prepustila strastima sa pčelarom iz Kupinova Mikijem Đuričićem, i to u kokošinjcu. Biljićevu ne zanimaju osude publike, njoj je bitna samo jedna stvar - da je njoj bilo lepo.

- Ne zanima me ko će šta da kaže. Meni je bilo lepo, ja bih to uradila opet. Baš tako kako je bilo, sve da se vidi. Šta smo mi to radili što ne rade drugi ljudi? Da smo znali da ide direktan prenos, mi bismo se sklonili. Nismo znali, i šta sada? Šta je bilo, bilo je. Gledala sam snimak. Umrla sam od smeha. Umrla sam od smeha na reakciju kada smo skontali kameru. Ja se ničega ne stidim. Radim ono što ja hoću. Seks se desio, pa šta? Jaka stvar. Koliko poznatih ličnosti ima svoj porno-snimak koji je mnogo gori od mog, jer na mom se ništa ne vidi - tvrdi Nadežda, koju smo pitali u kakvim je sada odnosima sa Mikijem Đuričićem.

- U prijateljskim smo, korektnim odnosima, normalno komuniciramo. Moja osećanja prema njemu kao prema muškarcu su iščezla. Mnogo udvarača imam posle "Zadruge". Pišu mi: "Bolji sam ti ja od Mikija." Kažu da bi sa mnom ponovili akciju koju su gledali - otkriva pevačica.

Izvor: Kurir.rs/Blic
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još