SMUVAO "KRALJICU SILIKONA": Mili otpočeo romansu sa Tijanom Đurić! (FOTO)

Iako je poslednjih dana rijalitija "Parovi" bio u ljubavi sa zgodnom Meom Bond, sa kojojm je pravio velike planove za budućnost došlo je do preokreta i njih dvoje su otišli svako na svoju stranu.

Prisutni su bili šokirani kada su videli ovo dvoje zajedno jer niko nije očekivao da će se baš oni spojiti.

- Tijana je odavno bacila oko na Milija, dopalo joj se njegovo učešće u rijalitiju i stalno je pričala drugaricama kako će morati da ga upozna kako zna i ume. Kako je skoro dve godine bio u rijalitiju, nije bilo šanse da mu priđe. Međutim, Tijana je bila istrajna i dočekala je svojih pet minuta. Ona je odmah počela da bombarduje Milija porukama po njegovom izlasku iz "Parova". Bila je uporna, iako je on u početku bio rezervisan, jer ima predrasude prema takvim devojkama koje imaju sve i žive lagodnim životom. Ipak, pristao je da se vide i da popričaju, nakon čega su se rodile simpatije i sa njegove strane - rekao je izvor.

Mili je rekao kako je Tijana žena i po i kako nije mogao da joj odoli.

- Bila je uporna kao nijedna devojka do sada. Pokazala je da je baš zainteresovana za mene, Odlučio sam da se vidim sa njom i nisam pogrešio. Tijana je prava bomba! Lepa, nežna, ali u isti mah opasna i žestoka. To je ono što mene loži kod žene. Za sada samo "dejtujemo" i provodimo vreme zajedno, ali videćemo kako će se sve odvijati, ni ona ni ja nismo opterećeni - izjavio je Mili.

Milutin ne žali para na svoju dragu, pa joj ispunjava sve želje i hirove.

Izvor: Alo.rs/Srpski Telegraf
Foto: Foto: Parovi Stream 1/YouTube-PrintScreen/mili_marbella/Instagram

Pogledajte još