MILAN "OPLEO" PO LUNI I NJENOM OCU: Gagiju treba oduzeti "licencu javne ličnosti"! (VIDEO)

Ognjen Nestorović je u emisiji "Zadruga - Narod pita" ugostio bivše ukućane ovog rijalitija: Milana Miloševića, Saru Reljić i Mariju Anu Smiljanić. Novinar je svojim učešćem u ovom zabavnom programu pokazao da je bez dlake na jeziku, a večeras nije moga, a da ne prokomentariše gostovanje Lune Đogani i njenog oca Gagija.

Milošević je rekao da je pratio predhodnu epizodu pomenute emisije i prokomentarisao šta misli i porodici Đogani, konkretno o blogerki i pevaču.

- Krivo mi je što se napravila žal zbog mog izostanka na otvaranju glamuroznog butika "Luna Đo". Mislim da to nije tako, ja sam samo očekivao poziv s obzirom na to da smo bili u konkretnim odnosima. Opet je sinoć bila kontradiktorna. Rekla je da sam ja nju pljuvao po emisijama, a meni je rekla da su joj neki drugi ljudi rekli da me ne zove. Njena kontradiktornost se nastavlja. Ja to njenim godinama ne praštam, jer sam ja sa 22 godine imao pet godina radnog staža - rekao je Milan i dodao:

- Zgrožen sam. Ponašanje gospodina Đoganija na prestižnoj televiziji ne dolikuje jednoj javnoj ličnosti. Citiraću jedan tvit: "Ja bih ovome ukinuo licencu javne ličnosti". Tako se sinoć izblamirao... On nije mogao da se uzdrži, delovali su mnogo sujetno. Luna je nastavila sa svojom ironijom - rekao je novinar.

Šta je Milan još rekao o Luni i njenom ocu možete pogledati u narednom video-snimku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još