fbpx

ZARATILA BRAĆA! Đole Đogani opleo po Luni, Gagi mu odbrusio: Sjaši s mog deteta!

Đole nije štedeo reči u osudi svoje bratanice, te je rekao da je ona obrukala porodicu Đogani, da je "izazvala" novinare svojom, kako je naveo, golom guzom, te da bi trebalo da se ubuduće predsetavlja umetničkim imenom!

On je napisao pismo svojoj bratanici u kojem je želeo da opravda to što je nije podržao, te je izneo niz uvreda.

- Ti znaš da sam ja bio protiv tog, ali na kraju ne odlučujem ja nego tvoja mama i ti s tim da ti onda kao punoletna osoba preuzimaš odgovornost za svoje postupke i na kraju, ako dobiješ nagradu u smislu lepih reči ili "škode", to je tvoje. To nema veze sa nama, mi smo odgovorni za našu maloletnu decu dok ne napune 18 godina. Mi u emisiji nismo napali tebe kao ličnost i dete iz porodice, nego smo rekli da se nisi baš najbolje pokazala jer te znamo u boljem izdanju. Osudili smo tvoje ponašanje, to su dve različite stvari. Nisi se dobro ponašala u mnogim situacijama, tvoje histerisanje, bes, lupanje, tuča i još dosta toga što ljudi osuđuju, a što devojke tvojih godina ne rade, da ne pričam o seksu i rečima izgovorenim u tim situacijama - naveo je Đole u pismu.

- Ne osuđujem te što si se zaljubila, ja sam ti o tome napravio video, koji si videla, to je bio moj stav, ne tvoje ponašanje. Rekao sam ti idi na more i tamo ugasi telfon i molim te sad tišina. A ti stavljaš slike gole guze, a novinari k'o novinari. Kod njih rijaliti nije završen, pa sad rezimiraju trvoje prljavštine i nastavljaju dalje. Dokle? Ne zaboravi, nisi ti jedina Đogani, sve to što si radila i što radiš i te kako utiče na nas, sve Đoganije. Ja 25 godina gradim ovaj brend, da bi ti za nekoliko meseci sve bacila u vodu, nije fer, ako bar malo imaš srca, znaćeš to da poštuješ jer da si ušla kao Luna Milić, Sloba se ne bi baš zaljubio u Milićku, tako da ne bi bilo ni lune ni Slobe ni Kije - objasnio je Đole.

- Znam i to da će tvoja mama odmah pljuvati po meni, kao i ranije kad nije razumela kako se koristi naše prezime. I da ti kažem, veliki udeo u svemu ovome imala je Anabela, mogla je drugačije da te podrži. Da te usmerava, a ne da te podržava - zaključio je on.

Tim povodom oglasio se i Gagi Đogani, koji je burno reagovao na pismo svog brata Đoleta.

- Đoletu poručujem da sjaše s mog deteta, oteraće je u bolnicu i on i svi koji je ne ostavljaju na miru. Dosta je više - rekao je vidno iznervirani Gagi za "Srpski telegraf".

Izvor: Alo!/Srpski telegraf
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.