TAKMIČAR ILI VODITELJ? Milan Milošević potvrdio učešće u Zadruzi 2

Novinar Milan Milošević imao je zapaženo učešće u prvoj sezoni Zadruge. U skladu sa svojom profesijom, uvek je prvi saznavao veliki broj detalja o zadrugarima i njihovim problemima, sukobima, osećanjima, a neretko je ove detalje otkrivao pred ostalima i pred publikom. Ipak, iako je stekao i opravdao reputaciju čoveka koji o svim takmičarima "mnogo zna", on je uspeo da ostane jedan od omiljenih zadrugara i nije imao velikih problema u međuljudskim odnosima.

Ipak, da situacija ne bude crno-bela, postarao se Miki Đuričić, koji je napravio jedan od najzapaženijih poteza u Zaduzi kada je upravo Milana iz čista mira ošamario i to iako njih dvojica nisu bili u direktnom sukobu.

Iako su spekulacije o tome ko će ući u Zadrugu 2 već uveliko u toku, još niko to lično nije potvrdio, pa tako ni takmičari iz prve sezone do sada nisu otkrili da li ćemo nekoga od njih gledati i u drugoj.

Sada je to prvi učinio upravo Milan, koji je o svom učešću i svojoj ulozi u Zadruzi 2 progovorio u specijalnom izdanju emisije "Amidži šou" snimljenoj na Kopaoniku.

- Ja sada idem na more. Dobio sam od Velikog šefa 7 dana na primorju, a ja ću doplatiti još malo da ostanem duže. A kada se vratim, nastaviću da radim na televiziji. Gledaćemo se i u Zadruzi 2, a da li ću tamo biti kao učesnik ili kao voditelj, ostaje još da vidimo - rekao je Milan.

Izvor: Alo!
Foto: gospodin_novinar/Instagram

Pogledajte još