ODLAZI NJENA NAJVEĆA PODRŠKA: Nataša Bekvalac neutešna jer se Kristina seli u Kinu!

Na prvi pogled, ništa nema čudno u tome da se rođene sestre vole, razumeju i jedna drugoj znače bezrezervnu podršku. Popularnost sa kojom obe žive učinila je da poznate sestre Nataša (37) i Kristina Bekvalac (33) sve što im život loše donese proživljavaju burnije, a lepe stvari koje im se dešavaju - glamuroznije. Iako imaju stariju sestru Draganu, koju ne vole ništa manje kao i ona njih dve, pop pevačica i dizajnerka ipak ostavljaju utisak bliznakinja koje su veoma vezane jedna za drugu.

Kada je pre tri meseca Nataša doživela veliki porodični problem i krah braka sa Lukom Lazukićem, upravo joj je mlađa sestra, zbog velike bliskosti, bila najveća podrška. Iako se početkom godine uveliko govorilo o Kristininoj selidbi u Kinu, gde bi otišla s naslednicima Petrom (9) i Noom (1), a gde inače već godinama živi i radi njen suprug Ivo Martinović, to se tokom proleća nije desilo jer je dizajnerka zbog problema svoje sestre odložila plan. O tim teškim momentima, Kristina je prva progovorila za medije.

- Nataša me je zvala u pola pet ujutro. Nisam čula telefon, pa sam je pozvala oko devet kada sam ustala. Javila se Katjina dadilja i rekla da je između Luke i Nataše izgleda bilo fizičkog obračuna. Otišla sam ispred stana, čekala sam da on ode, a kada je Nataša izašla i kada sam videla u kakvom je stanju jedva smo se odvezle do Urgentnog centra - sa očima punih suza ispričala je dizajnerka.

Inače, Kristinin suprug Ivo u Kini živi već godinama, a sestra pop pevačice dugo razmišlja o tome da mu se s decom pridruži i nije joj bilo lako da donese konačnu odluku. Naime, u Srbiji je rodila oba deteta, Petra je već krenula u osnovnu školu, a veliku pomoć i podršku u svemu ima i od sestara Dragane i Nataše, kao i od roditelja Mire i Dragoljuba, za koje je veoma vezana.

Upravo zbog svih njih se dugo dvoumila, ali je na kraju prevagnula želja da joj porodica bude na okupu. Njen suprug Ivo u Kini ima privatnu firmu koja se već desetak godina, pored Kine, i u nekim afričkim državama bavi dizajniranjem i arhitekturom. Kristinu je uspeh muža motivisao da razmišlja o tome da i sama tamo nastavi sa dizajniranjem garderobe. Svesna je da joj ne bi bilo nimalo lako, ali veruje u svoje sposobnosti i nada se uspehu. Za početak, bila bi koncentrisana na pomoć deci da se brže priviknu na novu sredinu.

Ipak, sada kada se Nataša malo stabilizovala i kada joj publika, pored ćerkica Hane (11) i petomesečne Katje, daje vetar u leđa da uzdignute glave ide dalje kroz život, i Kristina može da konkretizuje svoje planove. Koliko su njih dve inače vezane jedna za drugu, govori i to što Nataša na svakom nastupu otpeva Kristininu omiljenu pesmu "Ne brini", čiji su stihovi: "I kada te svi napuste, ja biću tu" posvećeni upravo mlađoj sestri.

- Morala sam da otpevam pesmu "Ne brini", ona je s mog prvog albuma, koji je objavljen 2001. godine. To je bilo specijalno za moju sestru Kristinu, koja je i večeras sa mnom, u publici. Uskoro se seli u druge krajeve i nije mi uopšte svejedno zbog toga - rekla je Nataša kada je prošle nedelje završila svoj koncert u Inđiji.

Inače, Kristina i Ivo venčali su se 2008. na jednom salašu pokraj Novog Sada. Sve je počelo kao u bajci, a ubrzo je na svet došla ćerkica Petra. Međutim, sreća nije dugo potrajala i njih dvoje su se rastali, a onda i sudski razveli. Ostali su u odličnim odnosima, da bi posle izvesnog vremena počeli i da se druže.

Vezu su obnovili 2013. godine, a da je tako, svima je bilo jasno kada je upravo Ivo ekranizovao spot za Natašinu pesmu "Sluškinja". Ponovo su se venčali u septembru 2015. u velikoj tajnosti. U aprilu prošle godine dobili su i dečaka Nou.

Sa druge strane, Nataša iza sebe ima brakove sa Danilom Ikodinovićem i Ljubom Jovanovićem, a malena Katja, koja je Hani najbolje društvo, unela je posebnu radost u domove poznatih sestara.

Izvor: Glossy.espreso.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još