fbpx

Suveniri Srbije - Otvoren besplatan Info centar

U okviru internet portala Suveniri Srbije ( www.SuveniriSrbije.com ), koji je namenjen promociji i plasmanu autentičnih suvenira Srbije, na strani Za proizvođače ( www.suvenirisrbije.com/proizvodjaci.php ), počeo je sa radom i informativni centar za proizvođače suvenira i stare zanatlije.

U okviru novog besplatnog servisa, proizvođačima su u ponudi informacije o kreditima i subvencijama, propisima, pravima i obavezama, aktuelnim konkursima i takmičenjima, programima edukacija, sajamskim i drugim manifestacijama, besplatni saveti pravnika i ekonomista, adrese nadležnih institucija, organizacija i udruženja.

Servis mogu koristiti svi zainteresovani proizvođači suvenira i stare zanatlije, kao i oni koji tek planiraju da se počnu baviti ovom delatnošću. Pored internet forme odgovara na postavljena pitanja, pitanja je moguće postavljati i putem telefona, a odgovori će biti pružani usmenim putem, ali i prezentovani na internet portalu.

U prethodna dva meseca, od otvaranja portala Suveniri Srbije, čiju je realizaciju podržala i Turistička organizacija Srbije, na Konkurs se prijavilo više od 200 proizvođača suvenira i starih zanatlija iz cele Srbije.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.