ŽIVOT POSLE RIJALITIJA: Anabela Atijas o susretu sa Lunom nakon deset meseci i o svemu onome što joj ne bi oprostila

Blogerka Luna Đogani nakon izlaska iz rijalitija, gde je boravila skoro deset meseci, pokušava da svoj život vrati na pravi kolosek i nastavi tamo gde je stala. Najveću podršku u tome pruža joj njena mama, pevačica Anabela Atijas, koja je još tokom ćerkinog boravka u "Zadruzi" isplanirala zajedničko letovanje. Pevačica je naslednici najveći oslonac, posebno nakon što je Luna naišla na veliku osudu javnosti jer se u rijalitiju zaljubila u oženjenog muškarca, pevača Slobodana Radanovića, s kojim je otpočela i vezu.

- Još u maju sam bila u Grčkoj, u Haniotiju, i oduševila se hotelom u kome sam odsela. Znala sam da će Luni to pružiti mir koji joj je bio potreban i zbog toga sam rešila da je obradujem aranžmanom. Odmah po njenom izlasku iz rijalitija uputile smo se tamo zajedno sa njenim sestrama i prijateljima. Luni je odmor bio preko potreban nakon svih osuda koje je doživela tokom rijalitija, a i po izlasku. Međutim, ni u Grčkoj nismo mogle da se opustimo, stalno nas je pratio rijaliti. Luni su stizale poruke fanova, ali i onih koji je ne vole, opterećivali su je - kaže Anabela i opisuje prvi susret s ćerkom nakon nekoliko meseci.

- Prvo smo se snažno zagrlile, a onda me je pitala da li sam ljuta na nju. Rekla sam joj da nisam i da je podržavam. Jedina stvar zbog koje bih se naljutila na moju ćerku jeste da se razboli, da je nemam. Moje naslednice su moje blago i ništa nas ne može rastaviti. Najemotivniji je bio susret Lune sa sestricom Blankom. Sačekale smo je ispred vrtića, a kada ju je Blankica ugledala, počela je da vrišti i da je doziva. Slivale su joj se suze niz lice, nikada nisam videla da dete može toliko da plače bez prestanka - drhtavim glasom objašnjava pevačica.

I sama Luna priznaje da su joj sestre, kao i mama, najviše nedostajale tokom deset meseci, ali otkriva da i dalje ne može da dođe sebi i da joj na neki čudan način rijaliti nedostaje.

- Posebno emotivan susret bio je sa sestrama i sa mamom. Ipak, i dalje ne mogu da se oporavim, da dođem sebi, još živim rijaliti i čudno mi je da se naviknem na porodicu. Nedostaje mi život pred kamerama, valjda je normalno da neko vreme bude tako, ali ipak, to je ozbiljna psihološka igra. Na letovanju sam uživala, ali nisam mogla potpuno da se opustim. Dosta ljudi me je prepoznalo jer je Hanioti letovalište u koje dolazi mnogo Srba i svi su me gledali, prilazili mi, tako da sam veći deo odmora provela u krugu apartmana. Kupala sam se u bazenu, retko sam izlazila, a u Srbiju sam došla ranije nego što je trebalo jer nisam mogla da izdržim - kaže Luna i ističe da joj prija boravak u Beogradu, zbog čega nema nameru da u skorije vreme bilo gde putuje. Posvećena je svom poslu, a nedavno je otvorila i butik "Luna Đo Slays".

- To mi je trenutno prioritet. Želim da razradim posao jer me moda zanima i to je moj poziv. Što se tiče drugih stvari, manje su mi važne. Nedavno sam priznala mami da želim da se malo osamim u Beogradu, da ne izlazim i da se ne družim. Gostujem u emisijama koje se tiču rijalitija i prema kojima imam obavezu, a sve ostalo može da sačeka. Nadam se da će ovaj pritisak javnosti proći i da je tačna ona izreka da je svakog čuda tri dana dosta - završava Luna.

Izvor: Glossy.espreso.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još