U BIOSKOPIMA OD 1. NOVEMBRA: Stigao trejler za film „Boemska rapsodija” - muzika, drama i neverovatna priča na jednom mestu

Film „Boemska rapsodija“, u kojem Rami Malek tumači jedinstvenog Fredija Merkjurija, donosi neverovatnu priču o grupi Queen - od nastanka benda i njegovim članovima koji su bili sjajni studenti u Londonu, do blistavih uspeha i svetske popularnosti. Film prati i period kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u iz 1985. godine, koji je u prenosu uživo gledala publika od 1,9 milijardi ljudi, a sve u cilju da se prikupi novac za pomoć gladnima u Africi.

- Queen je bio EMI-jev najveći bend. Imali su sluha da prepoznaju ono nešto što je njihovu publiku privlačilo da sedne i sluša. Svi članovi grupe Queen su neverovatni muzičari i kompozitori, ali Fredi je bio frontmen. On je bio najveća zvezda sa kojom sam radio - a radio sam sa Džordžom Harisonom i Polom Mekartnijem. Oni su bili neverovatno talentovan bend, prave zvezde u pogledu neobičnosti, ekstravagantnosti i konstantnog stvaranja hitova - izjavio je Brajan Sutal, autor više od 20 knjiga o muzičkoj industriji.

Pored Ramija Maleka, u filmu ćemo gledati Gvilima Lija u ulozi glavnog gitariste grupe Queen Brajana Meja, Bena Hardija kao bubnjara Rodžera Tejlora, i Džona Mazela kao bas gitaristu Džona Dikona.

Film „Boemska rapsodija“ u domaće bioskope stiže 1. novembra, a do tada pogledajte najnoviji trejler koji će sigurno doneti malo rokenrola svakom ko ga pogleda.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još