LUKA LAZUKIĆ IZNEO NOVE OPTUŽBE PROTIV BEKVALČEVE: Drogirana Nataša me je tukla! Motiv za ovo što mi radi je novac!

On je tri sata iznosio svoju odbranu u kojoj je detaljno opisao šta se dogodilo u noći između 13. i 14. aprila u pevačicinom stanu na Dedinju. Lazukić je ostao pri svojoj odbrani i rekao da je u pitanju lažno prijavljivanje njegove supruge, a posebno je istakao da je kobnog dana Nataša bila pod dejstvom alkohola, kao i da ima saznanja da je koristila i narkotike.

- Nataša je osmislila kako da me lažno optuži da bih u javnosti bio označen kao nasilnik. Motiv za ovo je novac. Nataša je ranije bila sklona samopovređivanju, ali sam ja takvo stanje pripisivao postporođajnoj depresiji. Sve sam joj tolerisao, gledao sam na to kao na njene hirove. Kobnog jutra, ja sam bio napadnut s njene strane, nisam je udario, već sam je samo pomerio od sebe. Branio sam se jer me je izbezumljena udarala pesnicama po rukama. Osećala se na alkohol, a imam saznanja da je koristila narkotike. Zbog toga insistiram na veštačenju - kaže dobro obavešten izvor da je Luka navodno ispričao u sudnici.

Lazukić je, prema rečima sagovornika, u više navrata ponovio da Nataša pokušava da zloupotrebi zakon o porodičnom nasilju.

- Želim istinu da iznesem na videlo, ne samo zbog sebe već i zbog drugih žena, kao i muškaraca. Nataša je zloupotrebila zakon koji štiti žrtve nasilja i zbog takvih kao što je ona pravim žrtvama se ne pridaje značaj. Čime je moja žena zadužila državu da se ja lažno optužim za tako gnusan čin, a da ona bude glavna zvezda u medijima. Njeno pojavljivanje na prošlom pretresu zapravo je marketinški trik i njena farsa jer nije ni bila pozvana. Inače, meni i mojoj porodici su amputirane duše jer ne možemo da viđamo moju ćerku - kaže izvor o tome šta je Lazukić pričao u svojoj odbrani.

- Nataša me je agresivno probudila, tresla me je i udarala po rukama. Bila je u alkoholisanom stanju, vređala me je i vikala: „Je*aću ti mater, s kim se švalerišeš i s kim si bio u gradu, stoko, majmune, ubiću te. Nasrtala je na mene, udarala me po telu pesnicama, a ja sam je rukama uhvatio za ramena i pomerio je na krevet. U napadu besa, ona je uzela svoj telefon i rekla mi: „Sada ćeš da vidiš“ i izašla napolje. Vratila se kući posle 45 minuta.

Luka je poseban deo svog izlaganja posvetio i Natašinim bivšim muževima Danilu Ikodinović i Ljubi Jovanoviću:

- Moja žena poznata je po tome da je i sa bivšim muževima imala problema. Drugog supruga gađala je pikslom, a demolirala je kancelariju advokata Nemanje Aleksića kada je sa prvim suprugom imala spor zbog alimentacije. Aleksić može da bude svedok jer je tada dao izjave za medije, a i za sve to postoje fotografije.

Navodno, Luka je odbio da odgovori na pitanja Natašinih advokata.

- Odbio je da odgovori, kako je naveo, zbog hajke koju je u javnosti protiv njega poveo advokat Nemanja Aleksić, mada je i njega Nataša nekada fizički napala - kaže izvor.

Izvor: Kurir
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.