NOVAK ĐOKOVIĆ GOST NA VENČANJU MARKA STILITANA: Bivši dečko Ane Ivanović rekao sudbonosno "Da"! (FOTO)

Dok naša bivša teniserka uživa u ljubavi s fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, s kojim je nedavno proslavila dve godine braka, njen nekadašnji partner napravio je intimnu ceremoniju za najbliže prijatelje. Proslava je organizovana u jednoj vili u Monte Karlu, a dok je mlada blistala u beloj venčanici s crnim detaljima, mladoženja je nosio belo odelo na pruge i savršeno se uklopio s Ingom.

Par je u ljubavi već nekoliko godina, a nedavno ju je zaprosio. On je vrlo aktivan na društvenim mreža i često objavljuje slike sa svojom izabranicom.

Samo nekoliko meseci pre nego što je uplovio u vezu s Ingom, Mark je bio u ljubavi s Anom Ivanović. Njih dvoje je 2013. upoznao zajednički prijatelj Novak Đoković, koji se godinama intenzivno druži s mladim milionerom. Ubrzo nakon što su ušli u vezu, naša najlepša sportistkinja je Marka dovela u Beograd i upoznala ga sa svojim roditeljima. Izvori bliski Ani i Stilitanu govorili su tada da je par bio na korak do matičara. Ipak, do toga nije došlo, pa su nakon nešto više od godinu dana veze Ana i Mark raskinuli. Tu informaciju potvrdio je i Anin menadžer, ali nije hteo da otkriva zbog čega.

Mladi Britanac potiče iz bogate porodice, a iako je rodom iz Engleske, veći deo života proveo je u Monte Karlu. Mark se bavio tenisom, ali nikada nije uspeo da postigne značajniji uspeh na ATP listi. Sada radi u firmi koja se bavi izgradnjom jahti i aviona.

Ivanovićeva se pre pet meseci porodila i na svet donela sina Luku, kojeg je pre dva meseca dovela u Beograd da upozna mamin rodni grad.

Ana se u julu 2016. udala za Švajnija, a njihovo venčanje u Veneciji bilo je medijski ispraćeno.

Novak Đoković jedan je od najboljih prijatelja Marka Stilitana, pa je bilo neizostavno da se nađe na listi zvanica na proslavi u Monte Karlu.

Dvojica prijatelja upoznali su se zahvaljujući tenisu, a iako je Britanac prestao da igra, njihovo druženje se nastavilo. Đoković se na slici s venčanja pojavio u otmenom plavom odelu i dobio je komplimente na račun izgleda. Ipak, mnogi su se pitali zašto Jelena Đoković nije pored njega, ali zbog obaveza oko dece i dobrotvorne fondacije, ona nije mogla da dođe.

Izvor: Kurir.rs
Foto: anaivanovic/Instagram

Pogledajte još