fbpx

ANA SEVIĆ PREKINULA ODMOR: Zbog zdravstvenih problema ostavila dečka u Budvi

Ana je sa ćerkom Lorenom i novim partnerom Danijelom Nedeljkovićem uživala u letnjem odmoru na Crnogorskom primorju, sve do trenutka dok se nije razbolela i rešila da se vrati kući.

- Ana se poslednjih dana na moru nije osećala dobro, pa je odlučila da potraži pomoć lekara. Požalila se na malaksalost, blago oslabljen sluh i intenzivnu bol koju oseti svakog puta kada dodirne ušnu školjku. Nakon detaljnog pregleda, doktor je konstatovao da je zaradila ozbiljnu infekciju uha. Prepisao joj je terapiju i strogo zabranio kupanje u bazenima i moru - kaže izvor "Alo!" i objašnjava:

- Ponadala se da će joj lekovi pomoći da brzo reši zdravstveni problem, ali se to ipak nije desilo. Kako su dani prolazili, Ani je bilo sve lošije, a u nekom trenutku je dobila i temperaturu. Dane je provodila u hotelskoj sobi, a Danijel se nije odvajao od nje. Pazio je na nju, donosio joj omiljenu hranu i svojski se potrudio da animira Lorenu, kojoj je teško palo što vreme provodi u hotelskoj sobi umeto na plaži - priča dalje izvor i dodaje da je Ana u nekom trenutku presekla i rešila da pre vremena završi odmor.

- Kada je shvatila da joj neće biti bolje, Ana je rešila da se vrati u Beograd. Spakovala je kofere, promenila datum leta, a Danijel je pokušavao da je ubedi da ostane. Međutim, kada je shvatio da će se brže oporaviti kod kuće, prihvatio je njenu odluku i odvezao je Anu i Lorenu na aerodrom u Tivtu - kaže izvor i dodaje:

- Strpljivo je čekao u redu za predaju prtljaga, a kada je bilo vreme da se mama i ćerka ukrcaju u avion, Ana i Danijel su se zagrlili i strasno poljubili.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/anasevic85

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.