PONUDILA SAM I LJUDSKU I FINANSIJSKU POMOĆ: Ceca Ražnatović bila prestravljena zbog momka koga je Veljko nokautirao! (VIDEO)

Naša najveća muzička diva Svetlana Ceca Ražnatović ovih dana ima mnogo razloga za sreću i ponos. Njena deca, Veljko i Anastasija nižu poslovne uspehe, a mama je tu da ih uvek i u svemu podrži.

I dok broj pregleda Anastasijine prve pesme "Savršan par" neprestano raste, Veljko sa druge strane gradi uspešnu karijeru u ringu.

On je poslednju pobedu u sportu koji obožava, boksu, ostvario protiv Danila Staćonea i to tako što ga je nokautirao, nakon čega je reagovala i hitna pomoć.

Ceca je u emisiji o poznatima "Premijera" priznala da se veoma uplašila za zdravlje mladića kog je Veljko nokautirao.

- Ja psihički ne mogu da izdržim da gledam sve to. Kada se desio ovaj poslednji nokaut bila sam prestravljena zbog mladog momka. Zvala sam tri, četiri puta iste večeri da vidim u kakvom je zdravstvenom stanju, ponudila sam svu moguću pomoć i ljudsku i finansijsku ako zatreba. Iako oni potpisuju da u ring ulaze na sopstvenu odgovornost i da su spremni sve da prihvate, daleko bilo, i najgore posledice. I Veljko se raspitivao o momku, on je već sledećeg dana napustio bolnicu, bio je u dobrom stanju i mogao je da putuje - rekla je Ceca.

Izvor: Kurir.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još