ANDRIJA ISKRENO O ODNOSU S KIJOM: Imao sam osećaj da me neće pozvati, to govori o njenoj ljudskosti!

Andrija Lazović, bivši dečko Kristine Kije Kockar progovorio je odnosu s bivšim devojkom. Andrija smatra da je veza sa Kijom bila greška. Kako kaže, nisu se čuli posle rijalitija.

- Znao sam da mi se neće javiti, imao sam takav osećaj. To što me nije pozvala samo je odraz njene ljudskosti. Smatram da sam zaslužio da me pozove, ipak sam neko ko je bio tu za nju kada je trebalo - rekao je Andrija. Lazović dodaje da nije bio u kontaktu sa Kijinom porodicom, iako je Kockareva pričala drugačije u rijalitiju, a evo kako komentariše to što je ona rekla da je njena veza sa Andrijom bila prijateljska:

- Sramota da tako nešto izjavi, sramota za zemlju, naciju - kaže Andrija i dodaje da se se oseća iskorišćenim.

- Mnogi se šale da sam joj ja bio oružje za vraćanje muža. Ona je kraljica režije, bolje bi joj bilo da je otišla u rediteljke. Ja nisam bio glumac niti znam da glumim, tako da je izabrala pogrešnu osobu, ali drago mi je ako je ispunila cilj i ako su se Sloba i ona pomirli, rođeni su jedno za drugo - smatra Andrija.

Andriji je smešno to što je Kija postala pevačica, a kada su mu drugovi rekli da je izašla Kristina pesma mislio je da je reč o šali. Andrija je zakraj otkrio da je već neko vreme u srećnoj vezi, te da je Kija prošlost.

Autor: Alo.rs/Srpski Telegraf
Foto: Instagram

Pogledajte još