fbpx

IVAN ŽELI DA OBNOVI VEZU S MILJANOM: Nadam se da ćemo se pomiriti pre porođaja!

Bivši učesnik "Parova" ispričao je da želi mirnim putem da reši sve nesuglasice sa temperamentnom Nišlijkom. Kulićeva, međutim, neće ni da čuje za njega i uporno odbija svaki kontakt sa Marinkovićem. Prema nekim saznanjima, Ivan je planirao da poseti Miljanu u Nišu pre nekoliko dana i najavio joj je svoj dolazak, ali se to na kraju nije realizovalo.

- Miljana i ja smo se dopisivali prethodnih dana, što se mene tiče sve je u redu i moja je želja da normalizujemo naš odnos. Ona često menja raspoloženje, ja je razumem jer je trudnoća takva. Nadam se da ćemo se pomiriti pre porođaja, ostalo nam je još nekoliko dana da to rešimo - rekao je Marinković za Kurir, ne želeći da nam odgovori da li će i dalje insistirati na DNK testu kojim bi utvrdio da li je dete koje Miljana nosi njegovo.

- To je sad nevažno. O tome ćemo razgovarati kad prođe vreme. Mnogo stvari smo i ona i izgovorili u besu, ne treba da zameramo jedno drugom na tome - smatra on.

Miljana je prošle nedelje jasno rekla da ne želi da priča o bivšem partneru sa kojim je ostala u drugom stanju u "Parovima".

- Bez pitanja o njemu. On me ne zanima - poručila je Kulićeva.

Marinković je dodao kako bi voleo da se njegov sin zove Predrag, a ne Željko kako je Miljana ranije izjavila.

- Ime Predrag znači da je dete "predrago", a ne željno. Bilo bi mi drago da Miljana posluša moj predlog, ali ako ne bude htela, nećemo se svađati oko toga - kaže Ivan.

Izvor: Kurir, Ivan Ercegovčević
Foto: Happy TV/Youtube-Printscreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.