SIGURAN I KOMFORAN PORODIČNI AMBIJENT: Počinje izgradnja kompleksa Moj Aviv

Lociran u jednoj od najlepših opština u Beogradu, na Zvezdari, omogućiće porodični ambijent svojim stanarima. Blizina Bulevara kralja Aleksandra, Zvezdarske šume, Sportskog centra Olimp, škola,  obdaništa i zdravstvenih ustanova, učiniće da Moj Aviv predstavlja sinonim za mir, sigurnost i topli dom.

Kompleks nudi ukupno 76 stambenih jedinica - od jednosobnih do četvorosobnih stanova, raspoređenih u dve stambene zgrade, a budući vlasnici stanova u ranim fazama izgradnje moćiće da učestvuju u definisanju enterijerskog rešenja i izboru završnih radova, ali i uživaju u prednostima parking mesta u nadzemnoj garaži. Izgradnja komleksa Moj Aviv počinje uskoro, zato požurite da sebi obezbedite dom koji će ponuditi komfor i privatnost.

Investitor Aviv Arlon, od 2007. godine prisutan je u Srbiji i poznat je na našem tržištu po izgradnji prvog ritejl parka na ovim prostorima u Pančevu, a potom i u Zrenjanjinu i na Zvezdari. Ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova u kompleksu Moj Aviv je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman&Wakefield Grupe.

Tekst: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još