Hajdi Klum i Sil u rijaliti šouu

LOS ANĐELES, 5. juna 2010. (Beta) - Bračni par Hajdi Klum i Sil pružiće javnosti uvid u svoj život u novom rijaliti šouu pod nazivom "Love's Divine", objavio je magazin Pipl.

Manekenka stara 37 godina i 47-godišnji pevač, koji su nedavno peti put obnovili bračni zavet, u emisiji televizije Lajftajm pokušaće da pomognu drugim parovima da poboljšaju svoj ljubavni život. "Hajdi i Sil svake godine inspirišu ljude svojom idejom obnavljanja zaveta. Nakon pozitivne reakcije porodice i prijatelja, odlučili su da pomognu drugima. Na primer, žele da pomognu ljudima koji nisu imali venčanje iz snova da dobiju drugu priliku za to", kazao je magazinu neimenovani prijatelj Hajdi Klum.

Iako snimanje još nije počelo, nemačka manekenka smatra da je njeno pozitivno iskustvo supruge i majke prava formula za uspeh šoua. "Sil i ja posebne trenutke pretvaramo u nešto veliko i značajno za sve u našoj porodici. Za rođendane pravimo specijalne čestitke i poklone. Kačimo znak dobrodošlice kada tata dođe kući posle dužeg odsustva. Kada vas je u porodici šestoro, uvek postoji nešto što se može napraviti i raditi zajedno", kazala je Hajdi Klum.

Pogledajte još