MID EUROPA završila kupovinu većinskog udela u MEDIGROUP-u

MediGroup predstavlja najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji sa 13 lokacija u najvećim gradovima, koji pruža usluge bolničkim i ambulantnim pacijentima, laboratorijske usluge, kao i usluge u oblasti vantelesne oplodnje, oftalmologije i dermatovenerologije. „Mid Europa“ i „Blue Sea Capital“ pružiće podršku MediGroup-u tokom naredne faze organskog i akvizitivnog rasta, i tako dodatno konsolidovati rastuće tržište privatnih zdravstvenih usluga u Srbiji i učvrstiti vodeću poziciju ove kompanije na tržištu.

„Mid Europa Partners“ je vodeći nezavisni investicioni fond, fokusiran na rastuća tržišta  centralne i istočne Evrope. „Mid Europa Partners“ posluje u Londonu, Budimpešti, Varšavi i Istanbulu, i do sada su prikupili i upravljali sredstvima u iznosu od približno 4,6 milijardi evra.

„Mid Europa“ ima pristup koji prevazilazi granice regiona baveći se akvizicijom vodećih kompanija na tržištu, prvenstveno u okviru rastućih industrija koje su fokusirane na domaće tržište. Od svog nastanka 1999. godine, ova kompanija je ostvarila 37 investicija u 18 zemalja u regionu.

Za više informacija o „Mid Europa Partners“ molimo Vas da posetite: www.mideuropa.com 

Foto: Promo

Pogledajte još