fbpx

NATAŠU BEKVALAC NAPALI KRIMINALCI?! Pevačica u panici: Plašim se za svoj i Katjin život!

Kako je navela u iskazu, Nataša je Lukinog druga videla u blizini Centra za socijalni rad Savski venac, gde dovela ćerku Katju da se vidi s ocem.

Pevačica je, navodno, optužila izvesnog I. Ž., koji je nekada radio na njenom salašu, da ju je u sredu po podne, nedaleko od Centra za socijalni rad, gde je dovela ćerku da se vidi s Lazukićem, verbalno napao:

- Odnela sam bebu, predala sam je dadilji, koja ju je dala Luki. Izašla sam napolje, gde me je čekala drugarica koja nas je dovezla, ali ne do Centra, jer tamo nismo mogle da priđemo zbog radova. Dok sam čekala da prođe vreme i da preuzmem dete, napravile smo nekoliko krugova i ponovo se vratile na mesto gde smo bile parkirane, na uglu ulica Kamenička i Lomina. Kad smo stale kako bih izašla iz auta, pri samom izlasku videla sam da nedaleko od mene, na desetak metara, stoji dečko koga poznajem od ranije kao Lukinog druga iz Republike Srpske i koji se zove I. Ž. On je pogledao u našem pravcu i gestikulacijom pokazao, to jest rekao: "Je*aćemo te", pritom držeći ruku na boku i preteći prstom - navela je Nataša u policiji.

Nataša je, prema rečima izvora, objasnila i kako je saznala o kakvom čoveku je reč i da se bavi nelegalnim poslovima.

- On je prošle godine, tj. prošlog leta, živeo kod mene na salašu. Luka mi je rekao da je to njegov dobar drug, da nema gde, ali uporno je izbegavao da mi kaže nešto više o njemu, kako se preziva i slično. Prezime sam slučajno saznala prilikom telefonskog razgovora, kad je Luka razgovarao s njim, pa sam preko interneta saznala da je učestvovao u oružanoj pljački u Banjaluci, kao i to da je bio u specijalnim jedinicama iz kojih je izbačen. Tada sam pitala Luku šta radi takav čovek kod nas, na šta mi je on odgovorio da svakako ubrzo ide na odmor i da nam nikad ne bi naudio. Luki sam tada rekla da ne želim da radi više kod nas, pošto je u stvari on obavljao neke sitne poslove i čuvao salaš - ispričala je ona.

Pevačica je istakla i da je zbog svega što se desilo zabrinuta za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice.

- Ubrzo je otišao sa salaša, a onda sam čula da Luka redovno telefonira sa njim i shvatila da je u zatvoru. Redovno se čuo i sa njegovom majkom. Tada sam shvatila da je na odsluženju kazne. Takođe, ispred Centra za socijalni rad sam videla Lukin motor koji on inače vozi, a nedaleko odatle sam videla i auto koji je nekada bio moj pa pretpostavljam da ga je taj čovek dovezao. Napominjem da sam veoma uplašena za bezbednost moje porodice, ali i za svoju bezbednost - izjavila je Nataša pred inspektorima.

Izvor: Kurir.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.