POTROŠILA 30.000 EVRA I NE ŽALI: Goga Sekulić želi u svakom trenutku da bude sigurna da je sa bebom sve u redu!

Pevačica ne ulazi u vodu, već se od vreline rashlađuje pod tušem. Međutim, uprkos svim naporima, vreli letnji dan joj nikako nije odgovarao, pa pevačica ne provodi mnogo vremena na plaži već u sobi.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Goga i te kako vodi računa o zdravlju i baš zbog toga izbegava da na bilo koji način ugrozi bebu. Izvor blizak folkerki otkriva da ona malo i preteruje sa pregledima i da je za ovih nekoliko meseci na ginekološke preglede pukla čak 30.000 evra.

- Ona ne žali para kako bi u svakom trenutku bila sigurna da je sa bebom sve kako treba, a iako joj se od početka trudnoća vodi u Švajcarskoj, ona skupe preglede obavlja i u Srbiji. Goga je ostala trudna u petoj deceniji, zbog čega, otkad je saznala da je u drugom stanju, trudnoću vodi kod najboljih i najskupljih lekara. Iako se od samog početka oseća odlično, odlučila je da ništa ne prepušta slučaju i da se na svakih nekoliko nedelja podvrgne detaljnim pregledima. Njena trudnoća vodi se u Švajcarskoj, a Goga je insistirala da prođe sve redovne, ali i vanredne preglede. Ne postoji test koji do sada nije uradila i hvala bogu, sve je u redu. Osim što u inostranstvu daje ogroman novac, za kratko vreme koje je provela u Srbiji posetila je i naše vodeće lekare - otkriva izvor i objašnjava da će Goga do kraja trudnoće na preglede dati para koliko i za dobar stan u centru grada.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

- Iako već dugo živi kod Uroša i retko dolazi u Srbiju, ona je i u tih desetak dana, koliko je bila u Beogradu, otišla kod naših vodećih lekara i obavila dodatne preglede. I tada je potrošila čitavo bogatstvo i uopšte nije žalila. Posvetila se tome da u trudnoći ima najbolju negu i koliko god da ima svest o ogromnom novcu koji daje, od toga ne odustaje i do kraja trudnoće će na preglede pući jedan dobar stan u centru grada. I sama se šali na svoj račun i svesna je da ponekad malo i preteruje - objašnjava izvor i kaže da Sekulićevoj ni partner ne dozvoljava da se previše umara.

- Nije Goga sama sebe razmazila, koliko ju je razmazio Uroš. Otkada mu je rekla da je trudna, pazi je više nego što ona sama sebe pazi. Ne dozvoljava joj se stresira zbog bilo čega i da se cima zbog nekih svakodnevnih obaveza kao što je inače slučaj. Trudi se da stalno bude sa njom i potpuno je posvećen rođenju sina prvenca. Krenuli su i sa pripremama za dolazak bebe i posle odmora će opremiti sobu za dečaka, a kakvi su, i na to će pući ogroman novac. I porođaj u Cirihu koštaće pravo malo bogatstvo, pa je važno da Goga ima oslonac kakav je Uroš, koji je u stanju da obezbedi svoju suprugu i dete - zaključuje izvor.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Goga, međutim, nije želela da govori o novcu.

- Ne bih to da komentarišem, važno je samo da beba bude zdrava - rekla je Sekulićeva.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

Pogledajte još