Za nedelju, 6. jun 2010. godine

BEOGRAD, 6. juna 2010. (Beta) - Dnevni listovi u Srbiji na naslovim stranama u nedelju pišu najviše o akciji "Veliko spremanje Srbije" u kojoj je u subotu učestvovalo oko 200.000 građana i istrazi u vezi s dešavanjima u Luci Beograd.

BLIC - "Policija proverava Bubala i Beka", piše list o istrazi u vezi s Lukom Beograd. O odzivu građana u akciji "Veliko spremanje" u tekstu "Srbiju čistilo 200.000 građana". "Zatvorenici od septembra sa narukvicama za kontrolu", o novim načinu nadzora zatvorenika u Srbiji. O koncertu legendarnog muzičara Boba Dilana u Beogradu list piše pod naslovom "Dilan, glas iz lepe prošlosti".

POLITIKA - "Promeniti bosanski repertoar" kaže za list visoki predstavnik u BiH Valentin Incko. "Srbiju čistilo 200.000 građana", llist piše o akciji Ministarstva za zaštitu životne sredine. "Izrael preuzeo irski brod pomoći za Gazu", piše list.

PREŠ - "Srbiju očistilo 200.000 građana", piše list. O poplavama u Beogradu i Srbiji list piše u tekstu pod naslovom "Beograd odbranjen, od sutra novi talas". O profesionalizaciji Vojske Srbije list piše pod naslovom "Povratak slave srpske armije".

dž/dar

Pogledajte još