RADA RADENOVIĆ O LJUBAVI: Želim muškarca koji će biti svestan i sebe i mene

U intervjuu za magazin "Hello!" Rada je otkrila šta za nju znače četrdesete godine, o čemu je dugo maštala i da li ima muškarca uz sebe.

Svoje četrdesete harizmatična brineta provodi uz osećaj apsolutne vlasti nad svojim životom. Ne zaokružuje četvrtu deceniju, kako kaže, već je gazi. Iskustvo i poverenje u život doprinose ovakvom njenom pozitivnom razmišljanju i pogledu na budućnost. Strpljenje ju je spasilo od mnogih loših odluka.

Deset godina je sa svojim sinom živela kao podstanar i sada je konačno ostavila svoj san. Kupila je sebi stan o kome je dugo maštala - salonac koji će joj pružiti širinu, dubinu, dužinu i visinu, koje su joj neophodne.

Nema problem što trenutno nema muškarca uz sebe. Veruje da će se to desiti u pravo vreme. Ljubav je, kako ističe, uvek dobrodošla, ali samo ako će olakšati i ulepšati život.

- U mom slučaju to se nije dogodilo. Do sada su sve ljubavi bile burne i donosile brodolom, a to mi sada nikako ne treba. Ja sam kao sportista u karantinu, ljubav bi mi samo odvlačila energiju - rekla je Rada.

Prvo želi da sebi valja da bi valjala drugima. Ipak, ne krije da joj jeste nekada potrebna zaštita.

- Želim muškarca koji će biti svestan i sebe i mene. Nekog odgovornog. Ne mogu da budem sa nekim ko ne brine o meni na pravi način - objašnjava voditeljka.

Voli da pripada i želi pravu ljubav koja će joj biti veliki izazov i avantura. Iako je u jednom svom intervjuu rekla da ne bi pristala na brak, ovog puta menja mišljenje.

- Ako bi me zaprosio neko koga volim, verovatno ne bi rekla ne, ali bih imala snažnu potrebu da pobegnem.

Izvor: Hello!
Foto: Instagram/radmilaradenovic79

Pogledajte još