BRUTALNO UBISTVO PREKINULO VELIKU LJUBAV: Sanja Papić zbog smrti supruga od šoka zanemela

U pucnjavi u kojoj je sinoć ubijen poznati advokat ranjen je i njegov najstariji sin Petar (27), kojeg je dobio iz prvog braka sa javnosti nepoznatom ženom. Mladić je u pucnjavi zadobio povredu šake, i nakon ukazane pomoći u Urgentom centru pušten je kući.

Ognjanović je suprug bivše misice Sanje Papić, s kojom je u oktobru 2017. dobio ćerku. Sanja se u sedmom mesecu trudnoće udala za njega, a porodila se 30. oktobra. Ovaj datum je proglasila najsrećnijim u njenom životu.

Sanja i Miša započeli su emotivnu vezu 2014. godine. Ubrzo su otpočeli zajednički život, a nakon tri godine dobili su i dete. Izgovorili su sudbonosno "da" u avgustu 2017. godine u Parizu, a Sanja se iste godine porodila u Beogradu i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Lara.

- Mogu samo da kažem da je ovo Mišin i moj najveći poklon u životu. Oduvek sam maštala o složnoj porodici u kojoj vlada ljubav. Ako se ta porodica proširi i bude još veća biće divno. Miša ima dva sina tako da je naša beba već bogata jer ima dva divna brata - pričala je Sanja za domaće medije tokom trudnoće.

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on

Sanja je svojevremeno govorila o svom partneru koji je dve decenije stariji od nje.

- Miša me je fascinirao kao kompletna ličnost, a razlika u godinama samo je prednost u našoj vezi. Oduvek sam želela da se ušuškam uz zrelog muškarca. Teorije zrelog muškarca su veoma površne u današnje vreme. Miša i ja gradimo zajednički život i tu dela stupaju na snagu - izjavila je Sanja za magazin "Story".

Ognjanović je likvidiran sinoć ispred zgrade na Novom Beogradu. Policija intenzivno traga za napadačima.

Par je trebao da proslavi prvu godišnjicu braka 9. avgusta.

Izvor: Alo/Blic
Foto: Instagram/misssanjapapic

Pogledajte još