VERUJ U LJUBAV: Oliver Dragojević proveo je 4 decenije u braku!

Život Olivera Dragojevića (69) bio je pun kontroverzi. Publiku je osvajao svojim romantičnim dalmatinskim šansonama, a njegov ljubavni život bio je prilično buran, iako se trudio da održi imidž uzornog porodičnog čoveka.

Preko 40 godina je bio u braku sa Vesnom, zanosnom crnkom, ali brak se umalo raspao kada je na videlo izašla njegova afera.

- Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije - rekao je tada Oliver i stavio tačku na celu priču.

Autor hitova „Kad mi dođeš ti“, "Magdalena", "Veruj u ljubav", „Šta to beše ljubav“ na pitanje šta je recept za dug brak, govorio je:

- Moja supruga rekla bi vam da je za dug brak u kući važno imati dva kupatila. U suštini, Vesna i ja nemamo vremena da se posvađamo jer ja malo vremena provodim kod kuće zbog posla i nastupa. I kad se svađamo, svađamo se tišinom. Važno je međusobno razumevanje, tolerancija. Kako postaješ zreliji shvataš neke svoje greške pa ih više ne ponavljaš.

Izvor: Kurir.rs
Foto: TitanikSlo – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još