fbpx

NIJE SRAMOTA PASTI, SRAMOTA JE NE USTATI: Nataša Bekvalac posvetila dirljivu poruku sestričini Teodori!

Nataša Bekvalac je prethodnih nekoliko meseci prolazila kroz turbulentan period, ponajviše zbog skandala sa trećim suprugom Lukom Lazukićem i njegovim, navodnim, fizičkim napadom na nju.

Posle svega, rešila je da se okrene lepšim stvarima i podelila je sa obožavaocima ono zbog čega je trenutno jako ponosna.

Pevačica je snimila kako njena sestričina, za koju je jako vezana, pada sa konja, a onda je rešila da napiše poruku nad kojom su se mnogi zamislili:

- Danas ću ceo dan da se ponosim svojom porodicom. I danas i svaki dan u budućnosti. Ljubavi moja, Teodora, nije sramota pasti. Sramota je ne ustati. Danas sam s ponosom gledala kako si odrasla u divnu devojku, danas sam najponosnija tetka na svetu! I najboljem konju se desi da ne skoči kako se od njega očekuje, i najboljem džokeju da sa konja padne... Ustaj, poljubi svoju Balerinu, pohvali je i voli još više - navela je Nataša, pa dodala:

- Voli vas tetka Naki! Život!

Teodora je ćerka Natašine starije sestre Dragane, koja je krenula stopama lepe pevačice pa se pre par godina takmičila u "Zvezdama Granda".

Izvor: Kurir.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.