Mnogo zabave, druženja i besplatnih aktivacija: Zatvoren prvi "Ada Summer Fest"

Svakog petka, subote i nedelje, posetioci Ade Ciganlije svih uzrasta, mogli su da uživaju u različitim zanimljivim aktivacijama.

Ada Summer Fest otvorila je Ivona Jevtić, sekretarka za kulturu Grada Beograda, a nakon toga je usledio FabrianoInAcquarello 2019 stand up performens DaliStyle.

S obzirom na to da se istog dana obeležavalo i 60 godina od početka omladinske radne akcije na Adi Ciganliji, na otvaranju su bili i predstavnici udruženja ORA (Omladinske Radne Akcije) koji su sa posetiocima podeliti prelepe i preteške uspomene koje nose kao mladi graditelji zaslužni za to što je Ada Ciganlija postala omiljeno kupalište i okupljalište za Beograđane tokom leta. Nakon svečanog otvaranje, usledila je igranka po uzoru na dobra stara vremena.

Sa najmlađima su se tokom Ada Summer Festa družili Kreativna radionica "Kreatopolis", Maja Subotić sa svojim radionicama, klovn Šašavko, dečija radionica "Cvrčak i mrav", PU Mikolu.

Malo stariji su uživali u različitim aktivnostima poput Integra Life Club radionice, razgovorima sa astrolozima i life-couchem, pilatesu, Ada Summer Fest Salsa Party-ju i časovima zumbe u organizaciji Plesnog udruženja LATINA BLANCA.

Poslednjeg dana festivala tačno u podne, u plažnom baru Ibiza (novobeogradska strana) proglašeni su i pobednici takmičenja iz kategorije najlepši momak, devojka i par na Adi i dodeljene su vredne nagrade.

Poklon vaučeri za sedam dana na Kopaoniku za dve osobe uručeni su i dodeljeni najlepšem momku Ade, a za ovu kategoriju proglašen je kao dobitnik Ilija Šepa, kao i najlepšoj devojci Ade za koju je proglašena Kristina Martačić.

Najlepšim parovi Ade nagrađeni su poklon vaučerom Wellness paketa i večere za dvoje, a među njima su se našli: Jovan Karović i Jelena Božićković, kao i Uroš Vasović i Arianna All Dimmon. 

Više o prvom Ada Summer Festu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.color.rs/adasummerfest i FB stranici - Ada Summer Fest

„Ada Summer Fest” organizuju kompanije „Color Media Communications” i „Ninamedia”.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.