fbpx

SPAKUJTE KOFER I KREĆITE: Putovanje po meri svakog horoskopskog znaka

Vatreni znaci

Vatreni znaci vole Akciju, pa čak i na letovanju. Uvek u pokretu i nikada ne miruju. Nije im potreban odmor u klasičnom smislu te reči. Ono što oni žele i što im je potrebno su adrenalin i avantura.

Ovan, uvek željan adrenalina, akcije i nikad mu nije dosta aktivnosti - fizičke. Svoj odmor će provesti sportski: plivanje, skakaće, ronjenje, trčanje, vožnja gliserom ili skuter. Tu takođe dolaze u obzir i sportovi na plaži, kao što je, na primer, odbojka.

Lavovi najviše vole luksuzne destinacije i mnogo vode računa o svom izgledu, pa će se za svoje putešestvije spremati bukvalno mesecima unapred. Obićiće sve prodavnice i tržne centre, tražiti sniženja i kupiti najmodernije krpice i kupaće kostime.

Strelac obožava putovanja, avanture i veliko društvo. Na plaži će da započinje razgovore, pa čak i sa nepoznatim ljudima, kao i da sklapa nova poznanstva.

Vazdušni znaci

Vazdušni obožavaju društvo, isto kao i Strelčevi, s tim što oni imaju i glavnu ulogu i na društvenim mrežama, pa će se do besvesti slikati i sve fotke sa odmora što pre podeliti na svojim profilima.

Blizancima je bitna ekipa, i to da bude velika. Da se fotkaju što više i da što pre sve slike okače na mrežu. Takođe, bitna im je i dnevna diskoteka na plaži ili bazenu, pena parti, i uz sve to da muzika bude "do daske".

Vaga je spremila svoj najlepši kupaći kostim, kupila nove letnje stvari po poslednjoj modi i spremna je za lenčarenje i uživanje na suncu, na nekoj skroz kul, opuštenoj i dalekoj destinaciji. I spremila se za fotkanje i slikanje. Bez milion selfija, Vagi ne može da prođe letovanje.

Vodolijama uopšte nije toliko važno fotkanje i slikanje. Oni vole avanturu i obavezno istražuju mesto na kojem letuju. Uvek biraju originalne i neobične destinacije.

Zemljani znaci

Ova družina i nema puno toga zajedničkog, iako imaju isti element - zemlju. Bikovi će npr. uživati u hrani, dok je Devica pravi asketa.

Bikovi su hedonisti, vole da uživaju u životu i njima je bitno da na odmoru dobro jedu, da uživaju u hrani i da se satima izležavaju u hladu, i lenčare na udobnoj ležaljci.

Devicama je važno da li je plaža čista i uredna. Takođe, one mogu i raditi na odmoru. Bitno je samo da na plaži u kafiću ima internet, poneće svoj laptop i završavati sve poslove koje imaju.

Jarac pada u nesvest čim samo pomisli na put i putovanje. A ako već krene, voli tihe, mirne plaže i mesta, jer mu je od letovanja očekuje potpun odmor i opuštanje. Uvek traži istorijske destinacije.

Vodeni znaci

Među vodenim znacima našeg zodijaka, Ribama, Rakovima i Škorpijama možemo naći one koji vole samoću i kojima letovanje predstavlja pravi odmor.

Rakovi vole romantiku. Potpuno će se usporiti i smiriti i prepustiti lenčarenju na plaži.

Škorpije vole nedovoljno istražene, atraktivne i opasne destinacije i mesta. Uživaće u plivanju, a na kopnu će se sakriti spod svojih tamnih naočara.

Ribe vole plažu – netaknutu prirodu i ne vole preterano izlaganje suncu. Uglavnom će biti ispod svog omiljenog šeširića od slame, u hladovini, i udubljeni u svoju omiljenu ljubavnu knjigu, maštajući da će se upravo sada pojaviti njihov princ na belom konju.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.