SKINUO ME JE, PLJUNUO I UDARIO: Aleksandra Subotić u ispovesti iznela teške optužbe protiv Čabarkape, on tvrdi da je sve izmislila!

Subotićeva se nakon napada uputila u Urgentni centar, a u svojoj potresnoj ispovesti otkrila šta se desilo tog dana.

- Ja sam sa svojom prijateljicom i njenim dvogodišnjem detetom krenula do tržnog centra u Kaluđerici. Ja sam dete vodila za ruku, svratili smo do trafike, kada sma krenula da izlazm, pojavio se mali crveni auto u kom su bila dva muškarca. Vozač je bio Aleksandar Čabarkapa, do njega je bio neki njegov prijatelj kog nikada nisam videla u životu. Počeo je da me prozva da sam ku*va, ološ, da mi je*e jater, počeo je da me napada jer sam ja u jednom trenutku rekla kada je mom ocu zapaljeno imanje, da ću otvoriti usta i da znam šta je on radio i čime se bavi jer ja sam živela s njim. Ja sam prišla kolima, ja jesam njemu odbrusila ali ja sam se nadala da će njemu biti super to što se izvikao, misli da je ispao mangup. Njemu to nije bilo dovljno, ja sam se osećala naprljavije jer me je doslovce skinuo golu pred njim i pred još jednim muškarcem. On je mene izgrebao po celim grudima. Povukao me za majicu, pljunuo me u lice i udario mi šamar - rekla je Aleksandra i dodala da je imala potres mozga od silnih udaraca.

- Ostavio me je u ulici kada sam počela da povraćam. Meni su radili CTG glave, na njemu ne može da se vidi da li je bilo potres mozga ali iz Urgentnog centra sumnjaju na to, da je bio blaži potres mozga zbog silnih udaraca u glavu. Na kraju krajeva, on je bivši profesionalni bokser i ako neko zna da udari, zna on. Prvo su mi snimali vrat, od udaraca ne mogu da pomerim vrat. Boli me cela vilica, izgrebane su mi uši. Imam odertoine po rukama, jagodica mi je trnula, ništa nisam osetila, užasno me bolela glava, uši su mi bile zapušene - kaže bivša rijaliti zvezda i dodaje da se ne oseća sigurno.

- Ja se plašim za svoju sigurnost i sigurnost svog deteta. Ako ti neko kaže da će ti pucati u glavi, ako ti neko kaže da može da ti otme dete kada mu padne na pamet, ne znam kako se ne plašati. Moja pordica, moj verenik i budući suprug smatraju da je bezbednije da budem u Novom Sadu. Hoću da tražim zabranu prilaska, hoću da ga tužim, to je fizičko i mentalno maltertanje, mene taj čovek ne ostavlja na miru! - kaže Aleksandra.

Čabarkapa, međutim, tvrdi da mu smešta zbog rijalitija.

- Sreli smo se, ona je prišla i mene napala što ne priznam dete. Ja znam da to dete nije moje, nek' je živo i zdravo. Udarila mi je šamar i ja sam je odgurnuo, to je sve. Ja nju nisam udario. Odgovaraće za to što me je prijavila, postoje kamere, pa će se sve videti - tvrdi Čabarkapa.

Izvor: Kurir.rs/Pulsonline
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još