MORALA SAM DA SE IZVUČEM IZ TE RUPE: Luna zbog Slobodana završila kod psihologa! (VIDEO)

Bivša učesnica Zadruge Luna Đogani prethodne noći je u emisiji priznala da nije bila u dobrom zdravstvenom stanju posle rijalitija i da je potražila stručnu pomoć.

Kako ju je raskid sa Slobodanom Radanovićem potresao, a košmari tokom noći nisu prolazili, Luna se zabrinula za sebe. Kada je plakala i vrištala zato što Radanović nije sa njom, kao što je bio posle svakog ružng sna u Zadruzi, Đoganijeva je odlučila da poseti psihologa i potraži pomoć.

-Treću noć spavala sam sama u stanu, zaspala sam jedva uz neku muziku, bukvalno na silu. Navikla sam da u toku noći, kad se probudim, ugledam Slobu preko puta mene ili pored mene. Ja i tamo kad sam imala košmare, on je prilazio i smirivao me - rekla je Luna i dodala:

- Ja sam spavala i ustala sam u toku noći i nisam videla Slobu, počela sam da plačem, da vrištim, nisam mogla da se smirim, bilo mi je jako loše. To jutro sam ustala i imala sam potrebu da potražim pomoć, da se izvučem iz te rupe iz koje mi nije bilo nimalo lako da izađem - zaključila je Luna.

U videu pogledajte šta je Luna rekla i šta je psiholog rekao Đoganijevoj:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.