PREMIJERA: Severina objavila dugoočekivani singl "Magija"

Dugoočekivani singl "Magija", duet Severine i Jala Brata, objavljen je danas u podne na Severininoj Fejsbuk stranici. Režiju i koreografiju "Magije" potpisuje Anže Škrube, na ovim prostorima najpoznatiji po svom radu koreografa u slovenskoj plesnoj grupi "Maestro" i po saradnji s Tomažom Pandurom i Severinom na njenoj turneji "Dobrodošao u klub". "Magija" je Severinin i Anžeov omaž najvećem magu scenske umetnosti, Tomažu Panduru. "Magija" je i veliko hvala svima koji su radili s Tomažem, Severinom i Anžeom, svima koji su osetili svu čar i magiju saradnje tako velikih umetnika. Magija će trajati večno.

- Hvala Jala Bratu i Buba Korelliju na ovoj "Magiji" i na tome što su svojim pesmama otvorili još jedan novi prozorčić u mojoj muzici prema horizontu novih žanrova. Ova pesma je živa energija. Hvala Anžeu što je svojom režijom i koreografijom podcrtao sve gore navedeno. Hvala svim plesačima i brojnoj ekipi od 50 ljudi, koji su nam pomogli da ovu "Magiju" zajedno učinimo magičnom – Severina.

- Sve je nastalo vrlo jednostavno, pokušali smo da spojimo neke naše želje i stilove, da bi na kraju od svega toga dobili pravu magiju. Pesma zavodi na sebi svojstven način, magičan i verujem da nikoga neće ostaviti ravnodušnim – Jala Brat.

- Severina je i ovim video projektom pokazala da je najveća zvezda Balkana. Osim vokalne izvedbe, s predanim radom i probama, rasturila je i moju koreografiju. Dobar smo tim jer shvata moju ideju i dobro se nadopunjujemo. Uvek je zadovoljstvo raditi s njom jer je veliki profesionalac/umetnik, punim srcem dolazi na set i daje sve od sebe – Anže Škrube.

Anže Škrube jedan je od vodećih globalnih kreativnih direktora i koreografa sa sedištem u Los Anđelesu, Kalifornija. Rođen i odrastao u Sloveniji, nastupao je uz svetski poznate izvođače kao što su Princ, Ašer, Džastin Timberlajk i Megan Trejnor. Odradio je svetsku turneju s Kris Braunom te tribjut za Majkl Džeksonom, a nedavno je sarađivao i sa Tejlor Svift.

Foto: Jelena Balić

Pogledajte još