KUPILA TRI STANA: Viki Miljković se uskoro seli u luksuzno naselje Beograd na vodi!

Od kada je počela izgradnja velikog kompleksa zgrada na samoj obali Save u centru prestonice Srbije, mnogi su tamo pazarili nekretnine, koje i nisu baš za svačiji džep. Među njima je i Viki.

Ona je pre godinu dana kupila čak tri velika stana u istoj zgradi sa pogledom na reku i Novi Beograd i, prema saznanjima, planira uskoro da se preseli u jedan od njih.

Miljkovićeva sa suprugom i sinom već godinama živi na Bežanijskoj kosi, u kraju gde su joj komšije Lepa Brena, Saša Popović, Aco Pejović i još dosta njenih kolega sa estrade. Ali izgleda da joj je život u mirnom delu Beograda postao monoton, pa je odlučila da se preseli u centar grada. Pevačica je potvrdila da je kupila nekretnine u naselju Beograd na vodi.

- Od vas se zaista ništa ne može sakriti - rekla je kroz smeh Viki, a onda nastavila:

- Da, istina je. Ja sam uvek za to da se zarađeni novac ulaže u nekretnine. Ja ću se s porodicom useliti u jedan od ta tri stana, biće to po kvadraturi najveći. Ostala dva stana su tu za iznajmljivanje ili za drage prijatelje kada dođu u Beograd, da imaju gde da borave.

Osim nje, spekulisalo se i da su Šaban Šaulić i njegova supruga Gordana kupili nekretnine u ovom naselju, kao i Aleksandra i Filip Živojinović, Ana Sević. Niko od njih do sada zvanično nije potvrdio ove informacije.

Izvor: Kurir.rs
Foto: viki_milljkovic /Instagram

Pogledajte još