PREPORUKA NEDELJE: Tihomir Tepić - film, serija, predstava, restoran, vino

- Sve dok ovu profesiju budem doživljavao kao zabavu, baviću se njome, a ako postane previše obavezujuća, napustiću sve. Naravno, svako od nas priželjkuje neki veliki, jedinstveni format koji bi nas obeležio, ali do tada sam zadovoljan i ovim. Važno mi je to što imam vremena za sva svoja interesovanja.

Iako je javna ličnost i svakodnevno je u kontaktu s ljudima, o Tihomiru Tepiću nikada nećete pročitati neku vest koja bi se mogla okarakterisati pridevom - skandalozno. Za čitaoce našeg portala izabrao je nekoliko preporuka - otkriva nam svoj omiljeni film i seriju, vodi nas do SNP-a na predstavu "Na Drini ćuprija", a onda nas prepušta gastronomskom uživanju u svom omiljenom restoranu, uz vino rose.

Foto: Promo

FILM

Preporučio bih, od novijih filmskih ostvarenja "Park iz doba Jure - uništeno kraljevstvo", reditelja J.A.Bayaona, prosto iz velike ljubavi prema starijim delovima ove franšize. Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspešnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku videćemo i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u "Svet iz doba jure - Uništeno kraljevstvo."

www.imdb.com

Foto: Promo

SERIJA

Što se tice serijskog programa, ovoga puta ''biram'' seriju ''Ripper Steet" (Trbosekov kraj), koja se kroz savršenu priču detektiva Edmunda Rida u zloglasnom Vajcepelu, bavi večitom misterijom zločina na engleskom tlu,a to je fenomen Džeka Trboseka.

www.imdb.com

Foto: SNP

PREDSTAVA

Još ću ostati u zoni umetnosti, te kao odličnu predstavu, koju sam pogledao nedavno preporučujem ''Na Drini cuprija'', reditelja Kokana Mladenovića, odnosno odličnu adaptaciju jednog od najboljih romana u nas, a to je istoimeni roman nobelovca Ive Andrića.

Foto: Promo/Stari Rubin

RESTORAN 

Restoran koji preporucujem je ''Stari Rubin''. Nimalo skromno - moja ponos i dika, a onda uz tu preporuku logično sledi i gastronomska, zapravo hedonisticka fenomenalna Temerinska šnicla koju morate probati.

www.facebook.com

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

VINO

Nedavno sam shvatio i prihvatio ljubav prema ćuretini, a rose vino "Vinarije Adžić" je savršenstvo čarolije u ustima.

www.facebook.com

Autor: Mario Badjuk
Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još