Detektor Lindsi Lohan prijavio alkohol

LOS ANĐELES, 9. juna 2010. (Beta) - Američki sudija izdao je nalog za hapšenje Lindsi Lohan kada je detektor alkohola koji glumica nosi oko noge prijavio prisustvo njoj zabranjene supstance, objavio je magazin Pipl.

Sudija Marša Revel ustanovila je da je Lindsi Lohan prekršila uslove pod kojima je platila kauciju i povisila je kauciju na 200.000 evra. Taj iznos je plaćen, a nalog za hapšenje je povučen. Ročište je zakazano za sledeći mesec. Izvor blizak slučaju kazao je Piplu da se detektor uključio u nedelju uveče, kada je glumica bila na zabavi posle dodele filmskih MTV nagrada.

Predstavnica za štampu okružnog tužilaštva Džejn Robinson rekla je da se uređaj uključio zbog "prekršaja vezanog za alkohol". Lindsi Lohan dobila je detektor prošlog meseca, kao deo uslovne kazne posle dve osude za vožnju pod uticajem alkohola. Glumica je negirala da je prekršila uslove suda. "Moj detektor se nije uključio", napisala je na svojoj stranici na Tviteru i dodala još nekoliko rečenica punih slovnih i gramatičkih grešaka i psovki.

Pogledajte još