DOVE INOVACIJA: Prva linija gelova za tuširanje sa micelarnom tehnologijom

Dove Anti-stress micellar water i Dove Sensitive skin micellar water čine prvu liniju gelova za tuširanje na tržištu, baziranu na micelarnoj tehnologiji.

Nova Dove formulacija donosi inovaciju u kategoriju gelova za tuširanje, nadovezujući se na njeno blagotvorno dejstvo i rastuću popularnost upotrebe micelarne vode u preparatima za negu lica. Nega koju novi Dove gelovi za tuširanje pružaju, unapređena je umirujućim efektom micelarne vode, kao odgovorom na sve učestaliju potrebu za nežnijim, ali podjednako efikasnim proizvodima za održavanje higijene.

Tekstura gelova za tuširanje Dove Anti-stress micellar water i Sensitive skin micellar water je lakša, tečnija i transparentnija. Sitne micele nežno uklanjaju nečistoće sa kože, dok istovremeno prirodne hranljive materije pomažu u obnavljanju njene prirodne barijere, hrane je i hidriraju. Novi Dove gelovi za tuširanje ne sadrže sulfate i ph su neutralni.

- Dove Anti-stress micellar water odiše nežnim mirisnim cvetnim notama opuštajuće kamilice i senzualnog sandalovog drveta poznatog po umirujućem dejstvu na kožu i antiinflamatornim svojstvima. Deluje relaksirajuće i čini telo i um efikasno oslobođenim od dnevnih stresora.

- Ultra-blagi Dove Sensitive skin micellar water je hipoalergenski gel za tuširanje, bez dodatih parfema, sulfata i boja. Čisti i neguje osetljivu kožu, pružajući osećaj izuzetne čistoće i pretvarajući tuširanje u ritual pročišćenja. Pored gela za tuširanje, Dove sensitive skin micellar water postoji i u formi sapuna.

Moderan način života, svakodnevna izloženost zagađenom vazduhu i štetni uticaj sunčevih UV zraka utiču na drmatično povećanje stepena starenja kože, brže od genetike. Sve to, uticalo je na činjenicu da nikada do sada nije bila traženija pametna i nežna nega kože, potreba da se kombinuju sredstva za čišćenje i hidrataciju, u cilju zaštite kože od zagađenja životne sredine.

Micelarna tehnologija je idealno rešenje i pametna mešavina aktivnog, mikroskopskog čišćenja putem micela, koje su sadržane u mekoj vodi. Micele predstavljaju posebnu vrstu molekula koje imaju sposobnost da privlače i uklone nečistoće sa kože, kao i ostatke i sastojke drugih kozmetičkih proizvoda.

Foto: Promo

Pogledajte još