SVAKA ČAST: "Kao u snu" i "General bez činova" Tonija Cetinskog se "okitile" posebnim nagradama!

Dva nezaboravna koncerta, koja je Toni održao, u rodnom Rovinju i Opatiji, samo su šlag na celu muzičku tortu, koju je pevač pripremio za svoje obožavatelje.

Svemu ovome došla su još dva posebna priznanja od strane struke, ali i publike.

Naime sa novog albuma, istoimena pesma "Kao u snu", te aktuelna "General bez činova", u potpunosti su osvojile radijski eter, a ovih dana "okitile" su se nagradama.

Kompozicija "Kao u snu" nagrađena je za Hit marta, a "General bez činova" za Hit aprila, na Drugom programu Hrvatskog radija, predvođenim poznatim muzičkim radijskim urednikom Zlatkom Turkaljem.

- Kao što sam više puta naglašavao, prilikom izlaska albuma, za isti sam najodgovorniji više nego ikada na svim pređašnjim albumima, kao izvršni producent. Zahvaljujem se svim saradnicima. Produkciju i aranžmane radili su Elvis Stanić, Filip Gjud, Marko Vojvodić i Igor Ivanović. Kao što sam rekao na početku sam sam najodgovorniji za sve, uspehe, neuspehe, a kako je krenulo za sada, nižemo samo uspehe. Hvala Hrvatskom radiju, uredniku Zlatku Turkalju i svima koji su glasali, ali i mojem bendu, koji je sve to odsvirao, kao i autorima – Aleksandra Milutinović i Amil Lojo. Još jednom hvala svima, koji su radili na albumu i naravno mojoj diskografskoj kući, porodici Hit Records - kazao je Toni.

Nakon odličnih koncerata pre nekoliko dana u Čakovcu u sklopu Porcijunkulova, kao i na bazenu Ilirija u Biogradu na moru, vreme između letnjih natupa Toni će iskoristiti i za odmor, a sve najveće hitove uživo možete čuti, na idućim koncertima, 11.08. Bumbarska fešta, Vodnjan i 17.08. u Strumici, Makedonija.

Izvor: Promo
Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još