SVAKA ČAST: “Kao u snu” i “General bez činova” Tonija Cetinskog se “okitile” posebnim nagradama!

Dva nezaboravna koncerta, koja je Toni održao, u rodnom Rovinju i Opatiji, samo su šlag na celu muzičku tortu, koju je pevač pripremio za svoje obožavatelje.

Svemu ovome došla su još dva posebna priznanja od strane struke, ali i publike.

Naime sa novog albuma, istoimena pesma “Kao u snu”, te aktuelna “General bez činova”, u potpunosti su osvojile radijski eter, a ovih dana “okitile” su se nagradama.

Kompozicija “Kao u snu” nagrađena je za Hit marta, a “General bez činova” za Hit aprila, na Drugom programu Hrvatskog radija, predvođenim poznatim muzičkim radijskim urednikom Zlatkom Turkaljem.

Kao što sam više puta naglašavao, prilikom izlaska albuma, za isti sam najodgovorniji više nego ikada na svim pređašnjim albumima, kao izvršni producent. Zahvaljujem se svim saradnicima. Produkciju i aranžmane radili su Elvis Stanić, Filip Gjud, Marko Vojvodić i Igor Ivanović. Kao što sam rekao na početku sam sam najodgovorniji za sve, uspehe, neuspehe, a kako je krenulo za sada, nižemo samo uspehe. Hvala Hrvatskom radiju, uredniku Zlatku Turkalju i svima koji su glasali, ali i mojem bendu, koji je sve to odsvirao, kao i autorima – Aleksandra Milutinović i Amil Lojo. Još jednom hvala svima, koji su radili na albumu i naravno mojoj diskografskoj kući, porodici Hit Records – kazao je Toni.

Nakon odličnih koncerata pre nekoliko dana u Čakovcu u sklopu Porcijunkulova, kao i na bazenu Ilirija u Biogradu na moru, vreme između letnjih natupa Toni će iskoristiti i za odmor, a sve najveće hitove uživo možete čuti, na idućim koncertima, 11.08. Bumbarska fešta, Vodnjan i 17.08. u Strumici, Makedonija.

Izvor: Promo
Foto: Privatna arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.