MARINKOVIĆ BLOKIRAO MILJANU: Ceo dan i celu noć mi je slala poruke, a njen rođak mi je pretio!

Jedan dan se slažu, drugi dan svađa, a sad je došlo do toga da komunikacije neće biti.

Ivan je gostujući u jednoj emisiji ispričao sve do detalja o Miljaninoj žurki koju je pravila povodom rođenja sina kao i šta mu se dogodilo zbog toga što se tamo nije pojavio.

Ja u Nišu sinoć nisam bio pa ne znam šta se dešavalo. Miljanu sam blokirao jer ona već mesecima unazad priča da je mene blokirala. Kada se završila ta famozna žurka Miljana je mene obasula porukama, i noćas i ceo dan danas i više stvarno nisam mogao da izdržim pa sam je blokirao – ispričao je Ivan u emisiji.

Posle toga me zvao neki njen prijatelj, ujak, brak, nisam razumeo ali malo je bio neprijatan prema meni. Miljana je bila u pozadini i ona je očekivala da će on biti još neprijatniji prema meni- ispričao je Ivan i nastavio.

– Međutim, kad sam ja rekao:

Zemljače, nemam pojma ni ko si ni šta si, šta me zivkaš” onda je počeo: “pa dobro Ivane, ti si super, ti si kralj, sve najbolje, ovo-ono”. Samo čuješ Miljanu pozadi “E, je*o te Ivan, što mu nisi više rekao!” Tako da, sada je to to – rekao je on a onda se vratio da se pravda zašto je blokirao majku njegovog deteta.

Ja sam stvarno morao da je blokiram jer je ona mene stvarno urnisala porukama – izjavio je Ivan.

Izvor: Blic.rs
Foto: Happy TV-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.